Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κακουργημάτων Πατρών καλείται να αποφασίσει για μια υπόθεση που αφορά την κατηγορία του βιασμού κατά εξακολούθηση ενός κοριτσιού από την ίδιο της τον πατέρα. Η υπόθεση έχει να κάνει με μια οικογένεια από νησί του Ιονίου.

Η 20χρονη σήμερα κόρη της οικογένειας κατηγορεί τον πατέρα της ότι από την ηλικία των 6 ετών και για οκτώ χρόνια έπεφτε θύμα βιασμού από τον ίδιο. Η υπόθεση όμως είναι δύσκολη αφού η οικογένεια είναι χωρισμένη στα δύο.

Η μητέρα της και σύζυγος του κατηγορουμένου υποστηρίζει ότι όσα λέει η κόρη της είναι ψέματα και ισχυρίζεται ότι η 20χρονη έχει παρασυρθεί από την πλεκτάνη των συγγενών της που σκηνοθέτησαν αυτή την υπόθεση για περιουσιακούς λόγους.

Η κόρη από την πλευρά της κατηγόρησε τη μητέρα ότι ήξερε ότι ο πατέρας της την βίαζε συστηματικά, αλλά η ίδια δεν έκανε τίποτα. Στην υπόθεση κλήθηκαν να καταθέσουν υπέρ της 20χρονης ως μάρτυρες κατηγορίας ο μικρός αδελφός του κατηγορουμένου, ο νέος με τον οποίο διατηρούσε σχέση, μια φίλη της και ο ξάδελφός της.

Οι μάρτυρες τόνισαν ότι η 20χρονη τους είχε εκμυστηρευτεί τις ίδιες καταγγελίες για τον πατέρα της. Η δίκη πάντως θα συνεχιστεί στα τέλη του μήνα.