Με την μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να κοντοζυγώνει και τους τελικούς της Basket League να καταφθάνουν κορυφώνονται τα μεγάλα αθλητικά events αυτής της περιόδου.

Όλο αυτό το σκηνικό λοιπόν είναι μία εξαιρετική ευκαιρία, για να βρεθείς με την παρέα σου και να απολαύσεις στιγμές ποδοσφαιρικής και μπασκετικής πανδαισίας.

Μία ιεροτελεστία αγαπημένη για τις αντροπαρέες της πόλης, κι όχι μόνο!

Επειδή όμως για να χαρείς όλα τα παραπάνω πρέπει να βρεις και το κατάλληλο στέκι που θα σε κάνει να νιώσεις πάνω απ' όλα οικεία η επιλογή είναι μονόδρομος και ακούει στο όνομα «Corner Sports Cafe».

Με ντεκόρ που εντυπωσιάζει και σέρβις-αστραπή ο πολύ όμορφος αυτός χώρος ήρθε για να προσφέρει κάτι το διαφορετικό στο κέντρο της πόλης, έχοντας να παρουσιάσει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα πέρα από τα ματς.

Πιο συγκεκριμένα διαθέτει επιτραπέζια παιχνίδια (τάβλι, σκάκι, τίτσου, games στρατηγικής κ.λ.π), ενώ διοργανώνει και ιδιαίτερα τουρνουά με πολλές εκπλήξεις.

Πέρα όλων των άλλων φυσικά, το κατάστημα αποτελεί ένα στάνταρ μέρος για αναψυχή, κουβεντούλα, καφέ και μπυρίτσα, μακριά από τους πολύβουους δρόμους.

Τώρα, αν ψάχνετε μια αφορμή για να καταλάβετε τι εστί «Corner Sports cafe» από κοντά, το Σάββατο (26/05) είναι η καλύτερη ευκαιρία σας, αφού μετά τον τελικό του Champions League έχει προγραμματιστεί party με ψητά για μπύρα, τον καλύτερο συνδυασμό δηλαδή για μια τέτοια βραδιά.

Παράλληλα, θα εορταστούν τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος όποτε έχετε πολλαπλούς λόγους για να είστε εκεί.

Ανακαλύψτε το!


Κολοκοτρώνη 68Πάτρα 

Τηλέφωνο: 2610 278805

Facebook: Corner Sports Cafe