Από τον Ιούνιο του 2017, ένας καινούργιος υπερπολυτελής χώρος έχει ανοίξει στην οδό Αγίου Ανδρέου 137, στο ανακαινισμένο και ιστορικό κτίριο Μαραγκόπουλου, με στόχο να μας κάνει καλύτερους τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Ο λόγος για το Icon Fitness που είναι εδώ για να μας χαρίσει πρωτοποριακές υπηρεσίες και προγράμματα Fitness που μας γεμίζουν ενέργεια, βελτιώνοντας με λίγα λόγια τον τρόπο της ζωής μας.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, ο μεγάλος χώρος 1600 τ.μ., το προσωπικό, οι υπηρεσίες που προσφέρει καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές του σου δίνουν όλα τα κίνητρα για να βρεθείς εκεί και να αποκτήσεις το σώμα που πάντα ήθελες.

Πέρα όμως από την άσκηση το Icon Fitness διοργανώνει συχνά parties και events με μοναδικό χαρακτήρα για όλους.

Γι' αυτό λοιπόν, με αφορμή τον ένα χρόνο λειτουργίας του, την Παρασκευή 1 Ιουνίου και ώρα 17:00, διοργανώνει party με βάση του μια μεγάλη προσφορά (20€/4 εβδομάδες συνδρομή + δώρο η εγγραφή, μόνο 150 συνδρομές) ενώ τη βραδιά θα "ντύσει" μουσικά το Wave 97,4.

Επίσης, θα υπάρχουν δώρα κι εκπλήξεις από τα καταστήματα Oxygen Stores, Buffalo Energy Drinks, Derma Clinic Δαράβαλης, και τα Ζαχαροπλαστεία Εντελβάις.

Αν δεν είστε μέλη και θέλετε είτε να δοκιμάσετε δωρεάν τους χώρους και τα προγράμματα είτε να έρθετε στο party δηλώστε συμμετοχή για το πάρτυ εδώ.