Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο δημαρχείο στη Θεσσαλονίκη στις 10.30 και αγκάλιασε τον Γιάννη Μπουτάρη που τον περίμενε στην είσοδο. Μπροστά στις κάμερες, ο πρωθυπουργός ρώτησε αρχικά τον δήμαρχο αν είναι καλά και εκείνος του απάντησε καταφατικά.

Αμέσως μετά ο Γιάννης Μπουτάρης γνώρισε στον πρωθυπουργό τη γυναίκα που τον έσωσε από τα χειρότερα. Την Καλυψώ Γούλα που στεκόταν δίπλα του και που την ώρα των επεισοδίων έπαιξε ρόλο σωματοφύλακα.

«Η Καλυψώ μου φαίνεται έφαγε πιο πολλές» ακούγεται να λέει ο Αλέξης Τσίπρας στον Γιάννη Μπουτάρη. Αμέσως μετά τον ενημερώνει για τα νέα άτομα που ταυτοποιήθηκαν. Πρόκειται για τρεις Έλληνες 43, 57 και 44 ετών οι οποίοι βαρύνονται με τα αδικήματα της εξύβρισης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 44χρονος είναι αστυνομικός εν ενεργεία και ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία γραφείου στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται, πως για την επίθεση έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα τρία καταδικάστηκαν, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και ο 41 ετών άδρας που φέρεται να προπηλάκισε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκη, έχοντας στην αγκαλιά την κόρη του.


Συνάντηση Τσίπρα - Μπουτάρη