Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Τα λόγια σου συνδέονται με τα βαθύτατα συναισθήματά σου σήμερα, επιτρέποντάς σου να μιλήσεις για όσα πραγματικά αισθάνεσαι. Υπάρχουν σίγουρα κάποια θέματα που θέλεις να αποφύγεις, ωστόσο είσαι πρόθυμη να βελτιώσεις την σχέση σου με τους συνεργάτες σου και θα δουλέψεις σκληρά για να βρεις λύση σε ότι προκύψει. Είσαι πρόθυμη να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις για τα οικονομικά σου. Είσαι σε σημείο τέτοιο που αισθάνεσαι έτοιμη να δημιουργήσεις έναν μακροχρόνιο δεσμό με κάποιον που επιθυμείς πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν είσαι σε θέση να πιάσεις «ψιλή» κουβέντα, αν δεν είσαι σίγουρη πώς όσα λες γίνονται κατανοητά. Η υπομονή σου είναι πραγματικά θρυλική και παρόλο που κάποιοι σε θεωρούν πεισματάρα, δέχονται τη γνώμη σου και σε ακούνε. Θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα οικονομικά σου, μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει αυτή τη θετική εξέλιξη. Ο αγαπημένος σου είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σου και δεν σκοπεύεις να χαλάσεις αυτή τη γλυκιά ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μπορεί να είσαι σε μια παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα, αλλά αυτό δεν θα σε εμποδίσει να κάνεις σημαντική πρόοδο στα εργασιακά σου. Ενδέχεται να σε προσεγγίσουν κάποιοι άνθρωποι με κακό σκοπό, ίσως θέλουν να σε εκμεταλλευτούν και να σου αποσπάσουν χρήματα. Να είσαι προσεκτική. Μην αφήσεις την περίπλοκη καθημερινότητά σου να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να χαλάσεις τη μεγαλύτερη προοπτική σου σήμερα, αλλά είναι πιθανό να πετύχεις και αρκετή πρόοδο σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ακόμη, βρες μια λύση που να σε ικανοποιεί. Ενδέχεται ο περιορισμός των περιττών εξόδων, να είναι μια καλή αρχή! Έχουν εμφανιστεί κάποιες… δυσλειτουργίες στη σχέση σου. Φρόντισε να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου πριν να είναι αργά.

ΛΕΩΝ
Είσαι μία πολύ λογική γυναίκα και οι συνεργάτες σου δεν μπορούν παρά να ζητήσουν τις συμβουλές σου. Είσαι σε θέση να πεις τη γνώμη σου, ακόμη και αν δεν σου ζητηθεί βέβαια. Οι ικανότητές σου αποδίδουν καρπούς και θα δεις σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου. Το γεγονός ότι δεν συντηρείς έναν άσκοπο καβγά, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Μην τον παραμελείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι ένας άνθρωπος που βολεύεσαι εύκολα και στη δουλειά σου δεν φέρνεις μεγάλες αντιρρήσεις. Κάποιες φορές όμως φτάνεις και εσύ στα όριά σου. Προσπάθησε να κάνεις έναν καλύτερο μελλοντικό προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Σκέψου σοβαρά να εκμεταλλευτείς ένα ταλέντο σου, προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου. Έχεις πολλά όνειρα για το μέλλον σου με τον αγαπημένο σου, ενδέχεται αυτήν την περίοδο όμως να αντιμετωπίσετε μερικές δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ
Είσαι χαρούμενη και αισθάνεσαι πιο άνετα στη δουλειά σου, όταν οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου βρίσκονται σε αρμονία μεταξύ τους. Τα λόγια σου είναι λιγότερο περιγραφικά του παρελθόντος και εκφράζουν πιο ενεργά τα τρέχοντα συναισθήματά σου. Οτιδήποτε ενθαρρύνει τη δημιουργικότητά σου βελτιώνει επίσης τη θέση σου στην εργασία σου, ανεξάρτητα από το αν σχετίζεται άμεσα ή όχι. Ο ενθουσιασμός σου είναι εξαιρετικά μεταδοτικός και θα περάσει στον αγαπημένο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι άνθρωποι περιμένουν να πεις όσα δεν λέει κανένας άλλος. Εσύ είσαι αυτή που πρέπει να… βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Θα καταφέρεις όμως να «ξεγλιστρήσεις» με μαεστρία από αυτή τη δύσκολη κατάσταση στη δουλειά σου. Μην επιτρέψεις σε τίποτα και κανέναν να σου χαλάσει την οικονομική σου πρόοδο. Αναθεώρησε τα θέλω σου και συζήτησε με τον αγαπημένο σου για την πορεία της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Δικάζεις» δίκαια τους συνεργάτες σου για την συμπεριφορά τους και εκείνοι πολύ συχνά αναζητούν τις σοφές συμβουλές σου για να βελτιωθούν. Θα σου προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα, τα οποία θα μπορέσεις να καλύψεις. Η ανάγκη σου για ηρεμία θα ικανοποιηθεί από τον αγαπημένο σου. Θα κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ακόμη και οι πιο «άγριες» φαντασιώσεις σου έχουν αρχίσει να υλοποιούνται. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν εκπλήξεις τώρα. Εάν κάνεις καλά τη δουλειά σου, οι ανταμοιβές θα ακολουθήσουν. Ωστόσο, αν δεν υπάρχει κανένα σημάδι προόδου, ίσως χρειάζεται να κάνεις μερικές κινήσεις. Αναθεώρησε μερικά από τα δεδομένα στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι πράξεις σου έχουν μια δόση από μαγεία σήμερα και θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας ακόμη και τα πιο δύσκολα σχέδιά σου. Άσε τη δυσπιστία πίσω σου και προχώρα με θάρρος στο λαμπρό σου μέλλον. Μην σταματήσεις την αναζήτηση νέων πηγών εσόδων. Η ισορροπία επανέρχεται στη σχέση σου.

ΙΧΘΥΣ
Οι διανοητικές σου περιπλανήσεις φαίνονται τόσο έντονες τώρα που προσπαθείς να τις ξεχωρίσεις από την καθημερινότητά σου. Φυσικά, εσείς τα ψάρια είστε εκείνες με τις περισσότερες φαντασιώσεις. Τα οράματά σου ωστόσο είναι αλληλένδετα με τους στόχους σου. Ακολούθησε λοιπόν αυτήν την πορεία και θα δεις και τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Μια πιο ρεαλιστική πορεία χρειάζεται η προσωπική σου ζωή