Έγινε το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση των εκπροσώπων των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού και αρμοδίων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας.

Στη συνάντηση πέρα από τα πληρώματα το "παρών" έδωσαν ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Νίκος Χρυσοβιτσάνος, ο Δημήτρης Δημησιάνος και ο δημοσιογράφος, Κώστας Μπουλμπασάκος.

Oι εκπρόσωποι των πατρινών πληρωμάτων μίλησαν για θέματα που αφορούν την οργάνωση του Καρναβαλιού, των καρναβαλικών παρελάσεων, αλλά και του Κρυμμένου Θησαυρού.

Αίσθηση πάντως έκανε η επιστολή του Πάρη Λαλιώτη του πληρώματος 86 που με γραπτή του παρέμβαση ζήτησε την παραίτηση του προέδρου του Καρναβαλικού Οργανισμού Νίκου Χρυσιβιτσάνου από την θέση του. 

Σε ότι αφορά το θέμα της αποθήκης του ΑΣΟ και το πού θα μεταφερθούν οι καρναβαλιστές, όλα δείχνουν ότι θα  πάνε στο εργοστάσιο της πρώην Πειραϊκής Πατραϊκής, χωρίς όμως να τους έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα σε επίσημο επίπεδο.

Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και μίλησαν οι: Σταύρος Γκουρέλος, πλήρωμα 97. Φ. Ράγκος, πλήρωμα 17. Ανδρέας Κεπενός, Πολιτιστικός Σύλλογος Σουλίου. Πηνελόπη Αλιβιζάτου, πλήρωμα 40. Παναγιώτης Χεινοπωρος, πλήρωμα 78. Θανάσης Λαμπρόπουλος, πλήρωμα 120. Δημήτρης Κουρμπανάς, πλήρωμα 159.