Το Flashdance το θυμάστε στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας;

Αν ναι, αυτό να ξέρετε αυτόματα σημαίνει δύο πράγματα. Το πρώτο θα ακουστεί κάπως θλιβερό και μελαγχολικό, σας προειδοποιούμε. Πλησιάζετε τα πρώτα "ήντα" ή μπορεί να είστε και λίγο πιο πάνω από αυτά.

Το δεύτερο, όμως, θα είναι ευχάριστο και θα έχει να κάνει με τις αναμνήσεις εκείνης της εποχής στην Πάτρα. Την εποχή της νιότης σας. Μια νιότη που είχατε περάσει πολύ όμορφα, εσείς και όλοι οι άλλοι της γενιάς σας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις πρώτες τους νυχτερινές εξόδους σε τέτοια υπέροχα μαγαζιά.

Γιατί για όσους το είχαν ζήσει, το Flashdance ήταν ένα υπέροχο μαγαζί, πολύ μπροστά από την εποχή του, μία πρωτοποριακή ντισκοτέκ που αποτέλεσε το πρώτο κατάστημα της Πάτρας που ήταν χωρίς καθίσματα και τραπέζια. 

Βρισκόταν σε μία κλασική νυχτερινή γωνία της Πάτρας που ακόμα και σήμερα έχει ζωή. Στη γωνία της Γεροκωστοπούλου και της Ηφαίστου, εκεί που αργότερα γεννήθηκε το Di Oggi και που σήμερα λειτουργεί το Navona Di Oggi.

Ένα μαγαζί που μεσουράνησε στις αρχές της δεκαετίας του '80 και που έγραψε τη δική του ιστορία εκείνη την εποχή στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας. 

Μας το θύμισε η φωτογραφία – ανάρτηση του Άρη Μπετιχαβά στη σελίδα "Patras Memories – Αναμνήσεις από την παλιά Πάτρα".