Απαντήσεις στις παρατάξεις που κατηγορούν τη δημοτική αρχή και τον Πολιτιστικό Οργανισμό για την συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη προσπάθησε να δώσει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε για το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, τόνισε ότι το θέμα είναι κυρίως πολιτικό και δεν έχει να κάνει με το πρόγραμμα των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ.

"Δεν αφορά την ουσία του πράγματος" τόνισε. "Ο Δήμος έτσι και αλλιώς είναι γνωστό ότι στις εκδηλώσεις που διοργανώνει τις συνδυάζει με συναυλίες και πολιτιστικά δρώμενα" πρόσθεσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι δημοτικές παρατάξεις έχουν βάλει στο στόχαστρο τη δημοτική αρχή για την πολιτική που ακολουθεί πάνω στα ζητήματα της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

Θυμίζουμε ότι οι παρατάξεις κατηγόρησαν τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού που ενέταξε το λαϊκό γλέντι και τη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη για την ανεργία στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας. Μια συναυλία που θα κοστίσει 20.000 ευρώ.