Οι ταινίες από 24/05/2018 έως 30/05/2018 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Taxi 5

Ο Σιλβέν Μαρό, ένας επιτυχημένος Παριζιάνος αστυνομικός και άσος στην οδήγηση, μετατίθεται παρά τη θέλησή του στο αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας. Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, Ζιλμπέρτ, που είναι πια δήμαρχος της πόλης (αλλά πάντα χαμηλά στις δημοσκοπήσεις), του αναθέτει να σταματήσει τη δράση της «Ιταλικής Συμμορίας» που ληστεύει κοσμηματοπώλες και καταφέρνει να ξεφεύγει χάρη σε μια γρήγορη Ferrari. Για να τα καταφέρει, ο Μαρό δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνασπιστεί με τον ανιψιό του χειρότερου οδηγού Uber στη Μασσαλία που, όμως, είναι ο μοναδικός που μπορεί να τον βοηθήσει.

Σκηνοθεσία: Φρανκ Γκασταμπίντ

Πρωταγωνιστές: Φρανκ Γκασταμπίντ, Μαλίκ Μπενταλά, Μπερνάρ Φαρσί, Σαλβατόρε Εσποζίτο

Κατηγορία: Περιπέτεια, Κωμωδία

Καταλληλότητα:  

Διάρκεια: 1.42

Gaston Lagaffe / Γκαστόν, ο Γκαφατζής (ΥΠΟΤΙΤ/ΜΕΝΟ & ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

Γνωρίστε τον γκαφατζή Γκαστόν, τον ευέξαπτο κύριο Πρινέλ, τη δεσποινίδα Ζαν με τη χαρακτηριστική αλογοουρά, τον αστυνόμο Λονγκταρέν και, βέβαια, τον τρομερό και φοβερό κύριο Ντε Μεσμεκέρ! Τρελές εφευρέσεις, γκάφες και καταστροφές «με το κιλό» δίνουν το παρών στις νέες περιπέτειες του ευφυούς πολυτεχνίτη που το μόνο που θέλει είναι να κάνει καλό στους γύρω του. Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Πιέρ-Φρανσουά Μαρτέν-Λαβάλ

Πρωταγωνιστές: Τεό Φερνάντεζ, Πιέρ-Φρανσουά Μαρτέν-Λαβάλ , Αρνό Ντικρέ, Ζερόμ Κομαντέρ, Άλισον Γουίλερ

Κατηγορία: Οικογενειακή Κωμωδία

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.24

Incident In A Ghostland / Το Κουκλόσπιτο Του Τρόμου

Μια μητέρα και οι δύο κόρες της κληρονομούν το σπίτι της θείας τους. Το πρώτο τους βράδυ εκεί η μητέρα θα αναγκαστεί να προστατεύσει τις κόρες της από δολοφονικούς εισβολείς. Δεκαέξι χρόνια μετά οι δύο αδερφές θα επιστρέψουν στο σπίτι και τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται περίεργα.

Σκηνοθεσία: Πασκάλ Λογκιέ

Πρωταγωνιστές: Κρίσταλ Ριντ, Αναστάζια Φίλιπς, Μιλέν Φάρμερ

Κατηγορία: Τρόμου

Καταλληλότητα: K18

Διάρκεια: 1.31

Deadpool 2

Μετά από μια σχεδόν θανάσιμη επίθεση από αγελάδες, ένας παραμορφωμένος ιδιοκτήτης καφετέριας (Γουέιντ Ουίλσον) αγωνίζεται να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει ο πιο καυτός μπάρμαν της Κολοπετινίτσας. Υπάρχει βέβαια ένα μικρό προβληματάκι σε αυτό, καθώς ο Γουέιντ έχει χάσει την αίσθηση της γεύσης. Ενώ προσπαθεί να ξαναβρεί την όρεξη για ζωή – αλλά και μια χρονομηχανή – ο Ουέιντ θα παλέψει με νίντζα, με την ιαπωνική μαφία Γιακούζα και με ένα τσούρμο ερεθισμένα σκυλιά, καθώς ταξιδεύει στον κόσμο για να ανακαλύψει την αξία της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης – ανακαλύπτοντας την όρεξη για περιπέτεια και αποκτώντας την πολυπόθητο τίτλο του Καλύτερου Εραστή στον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Πρωταγωνιστές: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Τζος Μπρόλιν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Καταλληλότητα: K18

Διάρκεια: 1.47

The Nut Job 2: Nutty by Nature / Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας 2 (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

Ο σκίουρος Σέρλι και η παρέα του επιστρέφουν! Για άλλη μία φορά, βρισκόμαστε στην Όουκταουν, όπου ο μοχθηρός δήμαρχος έχει αποφασίσει να καταστρέψει το Liberty Park και στη θέση του να χτίσει ένα λούνα παρκ. Ο Σέρλι και η ετερόκλητη ομάδα φίλων του συμμαχούν για να σώσουν το σπίτι τους, να κατατροπώσουν τον δήμαρχο και να ανακαταλάβουν το πάρκο.

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Φώτης Πετρίδης

Ακούγονται οι: Θανάσης Κουρλαμπάς, Άννα Κουτσαφτίκη, Άντρια Ράπτη, Βασίλης Μήλιος, Σταύρος Σιούλης, Φώτης Πετρίδης, Δημήτρης Μακαλιάς

Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.31

Solo: A Star Wars Story ΚΑΙ ΣΕ 3D

Ανεβείτε στο Millennium Falcon για ένα ταξίδι σ’ ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά στο Solo: A Star Wars Story, μια καινούρια ιστορία με τον πιο αγαπημένο απατεώνα του γαλαξία. Μέσα από μια σειρά παράτολμες περιπέτειες σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο, ο Han Solo γίνεται φίλος με τον πελώριο μελλοντικό του συν-πιλότο, τον Chewbacca και συναντά τον περιβόητο τζογαδόρο Lando Calrissian, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο αναπάντεχους ήρωες του σύμπαντος που λέγεται Star Wars.

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Πρωταγωνιστές: Εμίλια Κλαρκ, Άλντεν Έρενραϊχ, Θάντι Νιούτον, Γούντι Χάρελσον, Ντόναλντ Γκλόβερ, Πολ Μπέτανι, Τζον Φαβρό

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 2.15


Πρόγραμμα:

Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: