Οδηγώ και κοιτώ το κινητό μου... Συμβαίνει αυτό πολλές φορές στην Πάτρα, δυστυχώς!

Νεαρός οδηγός του Αστικού Κτελ Πάτρας σύμφωνα με βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου οδηγεί στους κεντρικούς δρόμους της πόλης χωρίς να σταματά να κοιτάζει το κινητό του. 

Για την ακρίβεια ο οδηγός περισσότερο κοιτάζει το κινητό του, παρά τον δρόμο.

Το βίντεο έχει τραβηχθεί από επιβάτη στο δρομολόγιο που εκτελούσε και ήδη έχει κάνει δεκάδες views στο facebook που ανέβηκε. 


patrasevents.gr - Οδηγός Αστικού ΚΤΕΛ στην Πάτρα

Διαδικτυακό γιουχάρισμα!

Τα σχόλια κάτω από το video είναι πολλά και μάλλον τόσα που τα στραβά όλου του Αστικού Κτελ της Πάτρας τα πλήρωσε αυτός.

Χαρακτηριστικά χρήστης του facebook αναφέρει: 'ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. Ο συγκεκριμένος οδηγός πηγαίνει κ παίρνει τα παιδιά από το πανεπιστήμιο της Πάτρας με αριθμό Λεωφ. 2 και 6. Κλασικός Ελληνας οδηγός, ανεύθυνος, αδιάφορος, ανεγκέφαλος. Όλοι μας έχουμε κάνει αυτό το λάθος κ κάποιοι συνεχίζεται να το κάνετε. Όμως ο συγκεκριμένος οδηγός έχει την ευθύνη να μεταφέρει τα παιδιά μας/σας στο σπίτι τους. Κάποιοι στιγμή θα συμβεί το μοιραίο! Κάντε κάτι πριν ακούσετε στις ειδήσεις ότι χάσατε σε τροχαίο κάποιον δικό σας από λάθος ενός ανεύθυνου οδηγού! Δυστυχώς δεν βρίσκομαι Ελλάδα, αλλιώς θα είχα πάει ο ίδιος στη τροχαία!!"

Η απάντηση του οδηγού

Και πριν βιαστείτε και εσείς να τον δικάσετε να αναφέρουμε ότι κατόπιν δημοσίευσης του συγκεκριμένου βίντεο ο οδηγός επικοινώνησε με τα γραφεία του patrasevents.gr διευκρινίζοντας πως το κινητό του τηλέφωνο το χρησιμοποίησε μόνο για να ενημερωθεί από τα γραφεία του ΚΤΕΛ για τα δρομολόγια και άλλα υπηρεσιακά θέματα και πως δεν θα έθετε ποτέ σε κίνδυνο την ζωή των επιβατών.