Το "The Bridge Experience", την Κυριακή 3 Ιουνίου (8.30 το πρωί), πλησιάζει.

Μέσα από αυτή την διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μια άλλη δράση που θα δώσει βοήθεια και ελπίδα σε ένα κορίτσι που το έχει ανάγκη. Μιλάμε για την δράση των ''Lilly's Warriors of Patras Run for Life'' η οποία θα περιλαμβάνει βάδην 5 χιλιομέτρων πάνω στη γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου. Η δράση θα γίνει για έναν καλό και ιερό σκοπό.

Οι 300 μαθητές της 1ης Λυκείου της γενιάς 84-85 ΕΠΑΛ Πατρών ενώνουν τις δυνάμεις τους γιατί ένας από τους συμμαθητές τους δίνει την δική του μάχη για να βοηθήσει την μικρή του κόρη, την 14χρονη Lilly που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι 300 ενώνουν τις δυνάμεις τους και από την δράση είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα λείψει κανείς από αυτούς, θα είναι ακριβώς όσοι ήταν όταν πρωτοσυναντήθηκαν. Το κορίτσι μαζί με την οικογένειά της ζει στην Αμερική, όπου εκεί κάνει και τις θεραπείες της.

Θέλοντας έτσι να βοηθήσουν το κοριτσάκι αυτό, έχουν τυπώσει μπλουζάκια με το logo "Lilly's Warriors" για να μεταφέρουν ένα μήνυμα, συνεισφοράς, δύναμης, χαράς, αισιοδοξίας, ελπίδας και συμπαράστασης. 


Υποστηρικτές σε αυτή την δράση είναι το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα στην Πάτρα με συντονίστρια την εξαιρετική Μαρία Μανουσάκη.

Υποστηρικτής επίσης αυτής της προσπάθειας που θα γίνει από τους 300 είναι και ο δρομέας Φώτης Σιμάτος που προερχόμενος από την όμορφη Κεφαλονιά θα τρέξει με άλλους δρομείς του νησιού την ίδια μέρα (Κυριακή 3 Ιουνίου, στις 8.30 το πρωί) στη Γέφυρα Δεβοσέτου του Αργοστολίου, ενισχύοντας τους "Lilly' s Warriors".

"Ελάτε να περπατήσουμε, δηλώστε συμμετοχή, η Γέφυρα μας χωράει όλους", είναι το σύνθημα της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρικτής της δράσης αυτής είναι ο Σπύρος Σκιαδαρέσης (ένας από τους 300) που στον τερματισμό θα γλυκάνει τους "Lilly's Warriors" με τα προϊόντα της εταιρείας του.

Η δράση αποτελεί μια συνέχεια της συγκέντρωσης reunion που έγινε τον περασμένο Μάρτιο στο Tam Toom. Η ψυχή της δράσης, η γυναίκα που τη διοργάνωσε και πρόκειται να την υλοποιήσει φέρνοντας όλους τους πρώην συμμαθητές στην Γέφυρα για να τρέξουν για το 14χρονο κορίτσι είναι η Γιάννα Μαυρογιάννη, μια από τους 300 της γενιάς του 84-85. Μπράβο σε όλους!