Στην 4η σεζόν του το «Σόι σου» πηγαίνει πολύ καλά, παρά τον ανταγωνισμό με τα ριάλιτι. Αυτό κάνει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να νιώθει ασφάλεια;

«Σίγουρα μας χαροποιεί, επειδή βλέπουμε ότι υπάρχει μια δυναμική η οποία από χρόνο σε χρόνο μεγαλώνει, σε ένα τοπίο που δεν ευνοεί τις σειρές. Γενικότερα το κομμάτι της μυθοπλασίας του Alpha αποδεικνύει πως δεν ισχύει αυτό που λένε συχνά, ότι "ο κόσμος αυτά θέλει να δει". Ο κόσμος θέλει να δει κάτι που θα του τραβήξει την προσοχή. Μπορεί να είναι η "κλειδαρότρυπα", αλλά μπορεί να είναι και μια έξυπνη κωμική ή δραματική σειρά. Σίγουρα δείχνει κάτι ότι το κοινό την παρακολουθεί πιστά 4 χρόνια» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Λογικό είναι πάντως να υπάρχει ένα άγχος όταν κάτι είναι τόσο σαρωτικό...

«Είναι κλασικό λάθος ότι κοιτάζουμε τι κάνει ο γείτονας και όχι τι κάνουμε εμείς. Δεν θα σας πω βέβαια ότι δεν μας επηρέασε που ένα πρόγραμμα, όπως το "Survivor", έκανε πέρυσι 50άρια και 60άρια. Εννοείται. Δεν κάνω τον πουριτανό, ούτε θα πω ότι δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου ριάλιτι. Άλλωστε εμείς, η γενιά των 40άρηδων, ήμασταν αυτοί που τα πρωτοείδαμε. Παρ' όλα αυτά, διαπιστώσαμε πως η συγκεκριμένη σειρά κράτησε το κοινό της. Αυτό σημαίνει ότι γενικότερα τα κανάλια θα έπρεπε να επενδύσουν στη μυθοπλασία, Και δεν το λέω γιατί είμαι ηθοποιός, αλλά επειδή ως θεατής μεγάλωσα με σειρές».