«Leading Innovative Vascular Education – LIVE 2018»

Διεθνούς εμβέλειας Ιατρικό Συνέδριο, με θέμα την Εκπαίδευση και την διαρκή Ενημέρωση στα Αγγειακά Νοσήματα

Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Μαΐου 2018, το διεθνούς εμβέλειας Ιατρικό Συνέδριο, με θέμα την Εκπαίδευση και την διαρκή Ενημέρωση στα Αγγειακά Νοσήματα και τίτλο «Leading Innovative Vascular Education – LIVE 2018». Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Αγγειακών Παθήσεων (ΙΑΠ), σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής και το Stony Brook Medical Center των Η.Π.Α..

Το ετήσιο διεθνές ιατρικό συνέδριο LIVE 2018 – που λαμβάνει χώρα με ιδιαίτερη επιτυχία από το 2010 - έχει ξεπεράσει τα όρια του ελλαδικού χώρου και θεωρείται μία πρότυπη επιστημονική συνάντηση, με την ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη έγκριτων επιστημονικών εταιρειών διεθνούς εμβέλειας.

Στόχος του συνεδρίου, είναι να αναδείξει τη διεθνή εμπειρία και πρακτική στο τομέα της Αγγειοχειρουργικής αλλά και εν γένει των αγγειακών παθήσεων, φέρνοντας τους συνέδρους σε επαφή με ό,τι νεότερο στη διάγνωση και θεραπεία αυτών. Όπως κάθε χρόνο, αναμένεται ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον των Ελλήνων αλλά και ξένων ιατρών που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του. Ειδικότερα, έχουν προσκληθεί 56 διακεκριμένοι επιστήμονες από ολόκληρο τον κόσμο και περισσότεροι από 40 Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι θα μεταφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους.

Η Τελετής Έναρξης του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00.

Φέτος το συνέδριο πρωτοτυπεί φιλοξενώντας το Θερινό Σχολείο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιοχειρουργικής-Αγγειοχειρουργικής (ESCVS). Το Θερινό Σχολείο, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου LIVE 2018, από 24 έως 25 Μαΐου στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το συνέδριο και το θερινό σχολείο αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 300 συμμετέχοντες από διάφορες χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του συνεδρίου: LIVE 2018: www.live2018.gr ή να απευθύνονται στο Οργανωτικό Συντονιστικό Γραφείο: ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΕ/CONFERRE SA, E-mail: [email protected], Website: www.conferre.gr