Θλίψη και στην Πάτρα σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Χάρρυ Κλυνν, ενός ηθοποιού που αποτέλεσε τον προπομπό αυτού που ονομάζουμε σήμερα stand up comedy και που άνοιξε την δική του σχολή στον χώρο της κωμωδίας και ιδιαίτερα της σάτιρας.

Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν ο άνθρωπος εκείνος που ερχόμενος από την Αμερική είχε εισαγάγει την δεκαετία του '80, το κοινό της χώρας στην λεγόμενη πολιτική σάτιρα, με τις κασέτες που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή να ήταν ανάρπαστες και τον κόσμο να κάνει ουρές για να τον δει από κοντά, τόσο για τα θεατρικά νούμερα που ανέβαζε, όσο και κωμικά του τραγούδια.

Είναι ο κωμικός ηθοποιός που έδωσε μια άλλη μορφή στο είδος της επιθεώρησης, ενώ πέρα από το ταλέντο που είχε ήταν ένας άνθρωπος με ισχυρή άποψη, πολιτική θέση μακριά από κόμματα και ιδιαίτερα φιλικός και καταδεκτικός με το κοινό και τους θαυμαστές του.

Η Πάτρα τον είχε αγαπήσει και του το είχε δείξει από κοντά αυτό όσες φορές είχε εμφανιστεί μπροστά στο κοινό της όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του. Και δεν ήταν λίγες οι εμφανίσεις του στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.


Η τελευταία ήταν πριν από τέσσερα χρόνια το 2014 στο κέντρο "Αστέρια", σε έναν αποκριάτικο χορό, ενώ λίγους μήνες πριν, το καλοκαίρι του 2013, είχε εμφανιστεί στην τότε "Πολιτεία" (στα Παλαιά Σφαγεία), με την παράσταση "Όποιον πάρει ο Χάρης".

Ο Χάρρυ Κλυνν κάνοντας τον τσοπάνη σατιρίζοντας την πολιτική και την επικαιρότητα είχε κάνει το κοινό να γελάσει, όπως άλλωστε το κατάφερνε πάντα, με τον δικό του τρόπο. 

Πλέον περνάει και αυτός στο πάνθεον των μεγάλων και σίγουρα θα έχει ετοιμάσει για ακόμα μία φορά ξεκαρδιστικά νούμερα για το θέατρο του παραδείσου, αφήνοντας την μνήμη του στον δικό μας κόσμο αφού σίγουρα θα τον θυμούνται για πάντα όσοι μεγάλωσαν μαζί του.