Έγραψαν ιστορία οι φετινοί τελειόφοιτοι του Λυκείου στο Κάμπερλαντ, μιας μικρής πόλης στην πολιτεία Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ.

Κάρφωσαν ένα αμάξι στον τοίχο του γραφείου του διευθυντή του σχολείου. Κι άνοιξαν μια μεγάλη μαύρη τρύπα. Για να σηματοδοτήσουν την αποφοίτησή τους. Δεν ήταν όμως πρόσκρουση. Ήταν μια φάρσα, η καθιερωμένη φάρσα τελειοφοίτων στα αμερικανικά σχολεία!

Το αστυνομικό τμήμα, στη σελίδα του στο Facebook, έγραψε: «Βγάζουμε το καπέλο στην Τάξη του 2018 του Λυκείου για τη φάρσα τελειοφοίτων. Συγχαρητήρια στην Τάξη του 2018 για μια από τις καλύτερες φάρσες τελειοφοίτων που έχει δει το Λύκειο του Κάμπερλαντ. Συγχαρητήρια σε όλους τους τελειόφοιτους που αποφοιτούν».

Οι τελειόφοιτοι πήραν ένα παλιό άσπρο αμάξι, και χρησιμοποιώντας μαύρη κολλητική ταινία και μαύρο μουσαμά, το έκαναν να μοιάζει ότι καρφώθηκε στον τοίχο. «Ράντισαν» ένα γύρω και με τούβλα που, κατά την πρόσκρουση, τινάχτηκαν απ' τον κατεστραμμένο τοίχο. Στα παράθυρα του αυτοκινήτου είχαν γράψει συνθήματα: «C-ya May 19, 2018! (See you, May 19, 2018, Τα λέμε 19 Μαΐου του 2018)» και «CHS Class of 2018 We're Busting Out (Τάξη του 2018 στο Λύκειο του Κάμπερλαντ Φεύγουμε, χαλώντας)».