Με επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες 2ος Αχελώος run το Σάββατο 19-5-18 στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας. Στους αγώνες η ΖΕΥΞΗ είχε σημαντική παρουσία  με αθλητές της στην απόσταση των 10000μ. Ένα ακόμη όμορφο ταξίδι δίπλα στα νερά του Αχελώου με τον «2ο αγώνα δρόμου Acheloos Run» να μαγνητίζει μικρούς και μεγάλους από όλο τον νομό και ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Σύλλογος Δρομέων «Oiniades Running Team» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Μεσολογγίου, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχίας τους 2ους Αγώνες Δρόμου με την επωνυμία: 2ος Αγώνας Δρόμου «Acheloos Run».

Ο Σ.Μ.Α. Η ΖΕΥΞΗ θα συμμετέχει στις 3-6-18 στο 2ο the bridge experience μια πολύ όμορφη διοργάνωση στην περιοχή μας με κέντρο την Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης .

Τέλος στις 10-6-18 Κυριακή πρωί διοργανώνει τον ετήσιο περίπατο στην περιοχή του Ρίου σε μία πανέμορφη διαδρομή απόστασης 7000μ. Οι περιπατητές θα ξεκινήσουν από τον Άγιο Βασίλειο και διαμέσου του δάσους θα καταλήξουν στο Δρέπανο με επιστροφή, στον Άγιο Βασίλειο .Περισσότερα και πιο αναλυτικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση στο άμεσο μέλλον.