Το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και η Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης (www.eetn.gr) συνδιοργανώνουν στις 9-15 Ιουλίου 2018 το 10ο Πανελλήνιου Συνεδρίου Τεχνητής Νοημοσύνης (http://setn2018.upatras.gr) στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης έχει ξεκινήσει από το έτος 2000 και επαναλαμβάνεται κάθε 2 χρόνια. Συγκεντρώνει επιστήμονες και ερευνητές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με σημαντικό έργο στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης, αναδεικνύοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο αλλά και τις επερχόμενες τάσεις που παρακολουθούμε πλέον να εφαρμόζονται στην καθημερινότητα μας όλο και με ταχύτερους ρυθμούς.

Στο παρόν συνέδριο αναμένεται να παρουσιάσουν τις έρευνές τους ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την εκδήλωση υποστηρίζουν το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (http://psp.org.gr/ ), ο Orange Grove Patras (http://orangegrovepatras.biz/ ) και το POS co-working space(http://www.pos4work.gr/ ).

Χορηγοί του συνεδρίου είναι η εταιρεία Citrix (www.citrix.com ), ο οργανισμός Enterprise Greece (www.enterprisegreece.gov.gr ) και η εταιρεία EPSN Workforce Greece (www.epsnworkforce.gr).

Στο πλαίσιο του συνεδρίου διοργανώνεται πανελλήνιος διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί 11 Ιουλίου 2018 (10.00-18.30) στον ίδιο χώρο, οι κατηγορείς συμμετοχής είναι: Sumo Line, Follower, Ελεύθερη Παρουσίαση/Free Style. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών στο διαγωνισμό επισκεφτείτε την σελίδα http://setn2018.upatras.gr/index.php/robotics-contest-gr/ έως 24/06/2018. Χορηγοί του διαγωνισμού ρομποτικής είναι οι Grobotronics (https://grobotronics.com/ ) και Nettop (https://nettop.gr/ ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο του συνεδρίου. Επίσης, πληροφορίες θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα και τα social media του συνεδρίου. Facebook, Twitter, Linkedin