Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τσέλσι μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου άφησε ο Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος πορτιέρο έχει συμβόλαιο με τους Μπλε μέχρι το 2019, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το ρόστερ των Λονδρέζων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά το Μουντιάλ θα αποφασίσει για το μέλλον του, ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου. «Θα δούμε μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου αν θα είμαι παίκτης της Τσέλσι για την επόμενη σεζόν.

Βλέπουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξοδεύουν πολλά εκατομμύρια και βελτιώνονται. Αν θέλουμε να είμαστε στο τοπ επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ πρέπει κι εμείς να κάνουμε το ίδιο. Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα κάνει αυτό που πρέπει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η φετινή σεζόν ήταν καταστροφική για την Τσέλσι, η οποία μπορεί να κατέκτησε το Κύπελλο, ωστόσο, τερμάτισε στην 5η θέση και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Europa League. Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Champions League, δυσκολεύει πολύ τη παραμονή του Τιμπό Κουρτουά.