Ο επιχειρηματίας Ντίνος Διαμαντής και η σύντροφος του Κρυσταλίνα ήρθαν "εις σάρκα μίαν".

Τα δύο παιδιά που είναι εδώ και αρκετό καιρό μαζί είπαν να ακολουθήσουν την παράδοση και να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, κορυφώνοντας έτσι την ευτυχία τους, την Κυριακή, μια μέρα πριν την ονομαστική εορτή του γαμπρού. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι έχει ένα αγοράκι από τον Οκτώβριο του 2017 και ο γάμος ήρθε για να "σφραγίσει" με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένεια που ήδη έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν.

Το ευτυχές γεγονός έδωσε χαρά στους συγγενείς τους και στους φίλους τους. Πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της Πάτρας που δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους.

Ο Ντίνος Διαμαντής ασχολείται για χρόνια με τον χώρο της εστίασης, ήταν ένας από τους καλύτερους bartenders, ενώ πλέον είναι συνιδιοκτήτης του bar restaurant Maveric στα Ψηλαλώνια.

Την Κρυσταλίνα τη γνώρισε μέσα από τον χώρο αφού ήταν γνωστή dj που μας διασκέδαζε με τις μουσικές της. Πλέον το ζευγάρι είναι μαζί και επίσημα, ενώ οι σελίδες τους στα social media γέμισαν με ευχές από τους δεκάδες φίλους και γνωστούς που έχουν.

Ευχές κάτω από τις φωτογραφίες με το φιλί του γαμπρού και της νύφης, ευχές για να ζήσουν μαζί για πάντα, ευτυχισμένοι για μια ζωή. Ευχές λοιπόν στους δύο νεόνυμφους από εμάς!