Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή έχει γυρίσει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Παπαδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις ως Καζαντζάκης στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία εδώ και λίγο καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της Μαρίζας Ρίζου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια κυκλοφορούν μαζί χωρίς να κρύβουν από τον στενό κύκλο τους τη σχέση που τους συνδέει. Πρόσφατα, μάλιστα, πήγαν και στο πάρτι γενέθλιων του Κωστή Μαραβέγια, το οποίο οργάνωσε η σύντροφος του τελευταίου Τόνια Σωτηροπούλου και ήταν μέσα στα μέλια!

Ο Οδυσσέας και η Μαρίζα γνωρίστηκαν σε φιλικό επίπεδο αρκετό καιρό προτού γίνουν ζευγάρι. Μάλιστα, έναν χρόνο πριν είχαν συνεργαστεί επί σκηνής για τις ανάγκες της εκδήλωσης της απονομής των Βραβείων Βιβλίου Public στο θέατρο Παλλάς.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, που δεν επιθυμούν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή.