Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφα μαζί τους και να διορθώσεις παθογένειες του παρελθόντος. Θα περάσεις ποιοτικό χρόνο και με άτομα από την οικογένειά σου που το τελευταίο διάστημα είχες παραμελήσει. Φρόντισε καλύτερα τα οικονομικά σου και μην ξεφεύγεις σε αγορές που είναι άσκοπες. Ασχολήσου περισσότερο με τον αγαπημένο σου και φρόντισε να διορθώσεις προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο και είχες σημαντικές επιτυχίες στα επαγγελματικά σου, οι οποίες σε έχουν ευχαριστήσει πάρα πολύ. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, καθώς έχει προκύψει και ένα σημαντικό νομικό ζήτημα το οποίο πρέπει άμεσα να διευθετήσεις. Συμβουλεύσου κάποιον για βρεις άμεσα τη λύση. Ξεκαθάρισε τις σκέψεις και τα θέλω σου και μετά συζήτησε με τον αγαπημένο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως σε απασχολούν πολύ και δεν σε αφήνουν να περάσεις μία ήρεμη ημέρα με φίλους και συγγενείς. Τακτοποίησε τα οικονομικά σου γιατί δεν γίνεται να συνεχίσεις σε αυτό το μοτίβο. Είσαι έτοιμη να κάνεις μία νέα αρχή στα επαγγελματικά σου. Φτιάξε το κατάλληλο πρόγραμμα και σίγουρα θα πετύχεις. Εστίασε περισσότερο στη σχέση σου, μην παραμελείς τον αγαπημένο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έδωσες αρκετή έμφαση στα επαγγελματικά σου και έφερες εις πέρας πολλά και σημαντικά επαγγελματικά σχέδια. Είδες συνεργασίες να «ανθίζουν» και η χαρά σου δεν κρύβεται. Προσοχή όμως στον τρόπο που διαχειρίζεσαι οικογενειακά οικονομικά ζητήματα, για να ην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στον δρόμο σου. Μην αφήσεις το φορτωμένο σου πρόγραμμα να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ
Σε απασχολούν και πάλι τα επαγγελματικά σου. Η καριέρα σου και οι στόχοι σου είναι η νούμερο ένα επιδίωξή σου αυτό το διάστημα και εκεί αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου. Ασχολήσου περισσότερο με τα οικονομικά σου. Θα έρθουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Φρόντισε να βρεις τον τρόπο να ανταπεξέλθεις στις νέες συνθήκες. Δείξε περισσότερο τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου και μην τον αφήνεις στο… σκοτάδι σε σχέση με όσα νιώθεις για εκείνον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έκανες πολύ καλή διαχείριση του δύσκολου προγράμματός σου το διάστημα που πέρασε και έκλεισες υποχρεώσεις που σε πίεζαν αρκετά. Καιρός να ασχοληθείς περισσότερα με τα οικονομικά σου. Έχεις την τάση να δημιουργείς νέες υποχρεώσεις πριν κλείσεις τις παλιές. Προσέγγισε περισσότερο τον αγαπημένο σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ
Κατάφερες να βελτιώσεις τη σχέση σου με τους συνεργάτες σου και αισθάνεσαι ότι ένα μεγάλο βάρος έφυγε από πάνω σου. Θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο και σιγά σιγά θα εγκλιματιστείς στις νέες συνθήκες. Ενδέχεται να έρθουν και νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις υποχρεώσεις που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα. Η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο, αρκεί να αφήσεις έξω από το κρεβάτι σου το άγχος της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ασχολήσου περισσότερο με τα επαγγελματικά σου. Έχεις πολλές και λαμπρές ιδέες και θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στην καριέρα σου. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις από εδώ και πέρα θα είναι αυξημένες. Με καλό προγραμματισμό θα ανταπεξέλθεις. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να έχεις περισσότερα οικονομικά οφέλη. Να είσαι υπομονετική με τον αγαπημένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πέρασες μία πιεστική περίοδο με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και ήρθε η στιγμή να πάρεις και εσύ μία ανάσα. Δώσε περισσότερη σημασία στην υγεία σου, την οποία έχεις παραμελήσει. Μίλησε περισσότερο με τους συνεργάτες σου, είναι σημαντικό να έχεις καλή σχέση μαζί τους. Το διάστημα που έρχεται φρόντισε να ρυθμίσεις καλύτερα τα οικονομικά σου. Άλλαξε διατροφικές συνήθειες και μύησε στην πιο υγιεινή ζωή και τον αγαπημένο σου. Η βελτίωση του τρόπου ζωής σου θα σε βοηθήσει περισσότερο και στη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απέφυγε τις εντάσεις με πρόσωπα από την οικογένειά σου. Δεν υπάρχει λόγος να εμπλακείς σε καβγάδες που δεν έχουν ουσία και δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα φρέσκα ξεκινήματα. Θα αλλάξουν πολλά στην ερωτική σου ζωή και αυτό θα σε κάνει πολύ χαρούμενη. Ο αγαπημένος σου θα σου κάνει μία πρόταση στην οποία δύσκολα θα πεις όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έκανες μεγάλη πρόοδο την εβδομάδα που πέρασε και κατάφερες σημαντικές επιτυχίες που απογειώνουν την καριέρα σου. Θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, να είσαι προετοιμασμένη. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν, όμως κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σε βοηθήσει να οργανωθείς. Πειραματίσου με την εμφάνισή σου, το έχεις ανάγκη. Κινήσου με περισσότερη σταθερότητα στα αισθηματικά σου. Προγραμμάτισε μία μικρή εξόρμηση με τον αγαπημένο σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα επαγγελματικά και την προσωπική σου ζωή, έτσι ώστε να μοιράζεις αρμονικά τον χρόνο σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, ωστόσο προσπάθησε να μην κάνεις αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι single.