Είναι από τις περιπτώσεις αυτές που φανερώνουν ότι όταν έχεις αποδεχθεί τον εαυτό σου και έχεις μάθεΙ να τον αγαπάς, αυτό διαχέεται στην ατμόσφαιρα και γίνεται αντιληπτό, δίνοντάς σου μια λάμψη που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από κανέναν. 

Η Μαίρη Μητρούλια είναι που λέτε από αυτές τις περιπτώσεις. Η νεαρή τραγουδίστρια έχει δουλέψει αρκετά όχι μόνο φωνητικά, έχοντας αξιοποιήσει πολλά από τα περιθώρια που της δίνει το ταλέντο της, αλλά ως μια γνήσια επαγγελματίας, έχει βελτιώσει σημαντικά κομμάτια της σκηνικής της παρουσίας.

Η βελτίωση αυτή αποτυπώνεται και με το παραπάνω στις φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο στα social media, με τους φίλους και τους θαυμαστές της, αλλά και τους ανθρώπους εκείνους που παρακολουθούν την πορεία της από κοντά, να την εγκωμιάζουν και να της εκφράζουν ανοικτά την αγάπη τους και το θαυμασμό τους. 

Είναι ένα κορίτσι, άλλωστε, ιδιαίτερα συμπαθητικό, γλυκό και αγαπητό, ένα κορίτσι που με την δουλειά και το ταλέντο της, αλλά και το χαρακτήρα της, έχει πιάσει όσες ευκαιρίες της έχουν παρουσιαστεί από τα... μαλλιά. Και θα της έρθουν ακόμα περισσότερες γιατί κανείς δεν αφήνει ποτέ τους καλούς να πάνε χαμένοι.