Όσο ολοκληρώνεται τόσο γίνεται πιο όμορφο και εντυπωσιακό. Ο λόγος φυσικά για τη μεγάλη τοιχογραφία που από εδώ και στο εξής θα κεντρίζει τα βλέμματα όσων περνούν από την Γούναρη.

Ο κορυφαίος Ινδονήσιος street artist W.D. ολοκληρώνει το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και ορισμένες ημέρες στην πολυκατοικία που βρίσκεται στο πάρκινγκ της Βασιλείου Ρούφου και της Γούναρη, φτιάχνοντας ένα εντυπωσιακό γκράφιτι το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την Πάτρα.

Το έργο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Artwalk 3, του μεγάλου αυτού Street Art Festival που κατάφερε και έφερε στην Πάτρα έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες στο είδος του, σε όλο τον κόσμο.


Πάτρα - Απόψε τα "αποκαλυπτήρια" της εντυπωσιακής τοιχογραφίας της Γούναρη (pics) φωτο Lampros Arapakos

φωτο Lampros Arapakos

Το patrasevents.gr επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής τον χώρο και το σημείο όπου γίνονται οι εργασίες. Σύμφωνα με όσα μας είπαν τα κορίτσια του Artwalk 3, το έργο είχε ακόμα αρκετή δουλειά, δεν είχε ολοκληρωθεί και θα τελείωνε το βράδυ του Σαββάτου.

Τότε, όπως μας είπαν, θα αποκάλυπτε ο Ινδονήσιος καλλιτέχνης το θέμα του έργου και θα του έδινε και την ονομασία του. Όπως αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση η ψυχή του Art In Progress και ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από αυτή την σημαντική διοργάνωση, ο Κλεομένης Κωστόπουλος, η παράδοση του έργου θα γίνει στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου.

“Σήμερα ολκληρώνεται το έργο του WD στην Πάτρα!! Σας περιμένουμε όλους στις 20:30, «στον τόπο του εγκλήματος», Γούναρη και Βασιλείου Ρούφου για να τον ευχαριστήσουμε και να τον αποχαιρετίσουμε”.

Στην τοιχογραφία πάνω από την εντυπωσιακή κοπέλα έχει προστεθεί ένας λαγός που παραπέμπει στο γνωστό παιδικό παραμύθι “Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων”. Ας έχουμε όμως λίγο υπομονή. Θα τα αποκαλύψει όλα ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Σε κάθε περίπτωση όποια και αν είναι η ονομασία του έργου και η πηγή έμπνευσης του καλλιτέχνη το γκράφιτι που πλέον κοσμεί την Γούναρη είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Δείτε τις φωτογραφίες του Κλεομένη Κωστόπουλου.



Φωτογραφίες του patrasevents.gr από το μεσημέρι της Παρασκευής