Ίσως το επεισόδιο του Power of Love με τη μεγαλύτερη ένταση που έχουμε δει μέχρι τώρα να είναι αυτό που… δεν έχουμε δει ακόμα. Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας, οι ανατροπές και οι καβγάδες είναι απανωτοί. Στο παιχνίδι μπαίνουν -ίσως όχι για να μείνουν- ο Ανδρέας Ανδρεανός και η Μαρίνα Βεαζόγλου και προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στους παίκτες.

«Το μόνο που με ενόχλησε σε σένα ξέρεις ποιο είναι; Ότι σε κάθε gala μου κάνεις επίθεση», λέει ο Ανδρέας στην Άννα Λωρένη. Λίγο αργότερα επισημαίνει στον Παναγιώτη Θεόφιλο: «Νομίζω ότι κάνει κουμάντο η Άννα σε σένα»! Ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης του ζητάει εξηγήσεις για όσα είχε πει στο live του για το υποτιθέμενο φιλί που έδωσε η Μαρίνα στον Νίκο και ο Ανδρέας ρωτά: «Το άκουσες από μένα»; Και κάπου εκεί κάνει είσοδο η Μαρίνα χαμογελαστή και λέει: «Τα χείλη του Νίκου μου έλειψαν»!

Ακολουθεί ένας άγριος καβγάς μεταξύ του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και του Νίκου, καβγάς που αναστατώνει όλους τους παίκτες των δύο σπιτιών, οι οποίοι σπεύδουν μήπως και σώσουν την κατάσταση.


Βίντεο: zappit