Με ανακοίνωσή του, ο Ανδρέας Μαζαράκης απαντάει στον ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο: "Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είπα στο άρθρο μου, ή μάλλον όχι εγώ, αλλά ο διορισθείς  από την εθνοσωτήριο κυβέρνηση - ο οποίος επαύθη εν μία νυκτί-ότι έπεσε θύμα εσωκομματικής διαμάχης μεταξύ φατριών, με θέμα την νομή της εξουσίας.

Είπε επίσης, ότι θέσεις στη δημόσια διοίκηση επί ΣΥΡΙΖΑ κατέχουν άτομα με "ψυχολογία  δεύτερου, ικανότητες τρίτου και ήθος έσχατου.

Τι μας λέτε εσείς: "όσοι προστρέχουν για φροντίδα στο Ε.Σ.Υ. καταλαβαίνουν και νοιώθουν  την μεγάλη διαφορά στην προσφορά της φροντίδας, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια".

Λέτε επίσης: "οι αρμόδιοι υπουργοί, μέσα από διαφανείς και αδιάβλητες διαδικασίες επιλέγουν αξιοκρατικά τα στελέχη της διοίκησης".

Τα γεγονότα:

Ο ανεκδιήγητος υπουργός Πολάκης  άφησε ακέφαλο το πανεπιστημιακό νοσοκομείο, που αποτελεί την ναυαρχίδα του  Ε.Σ.Υ. στην νοτιοδυτική Ελλάδα.

Ο υπερκομματικός χειρουργικός τομέας, αναγκάστηκε να προχωρήσει στην αναστολή όλων των χειρουργείων, πολλά από τα οποία είναι εξειδικευμένα και δεν γίνονται στα περιφερειακά νοσοκομεία.

Η περιγραφή της κόλασης στο επικό ποίημα του Δάντη ωχριά μπροστά στην κατάσταση που βιώνουν οι ασθενείς.

Μια σύγχρονη περιγραφή της κόλασης θα προσομοίαζε με το δράμα που ζουν οι καρκινοπαθείς και οι άλλοι ασθενείς  επί ημερών Πολάκη.

Ο άλλοτε λαλίστατος -ως πρόεδρος της Ε.Ι.Ν.Α-Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κος Γιαννόπουλος γιατί σιωπά; Λησμόνησε ότι είναι γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο οποίο και θα επιστρέψει οσονούπω;

Η μόνη επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την κατάρρευση του "ηθικού πλεονεκτήματος" είναι ότι αυτό έκαναν και οι προηγούμενοι. Αυτή η νοοτροπία μαρτυρά εξουσιολαγνεία και όχι διάθεση για προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε πλέον, είναι ο νέος Διοικητής να μην είναι βουλκανιζατεράκιας, αν και πολύ φοβάμαι ότι κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα θέλει να τεθεί υπό την ποδηγεσία του Πολάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εγκαταλείψει προ πολλού την Αχαΐα -ιδιαίτερα σε θέματα υγείας -γιατί την θεωρούσε δεδομένη. Τώρα η Αχαΐα εγκαταλείπει τον ΣΥΡΙΖΑ".