Hatha Yoga & Yoga Therapy με τον Dr. Jitendra Das στην Πάτρα 

Το Fitathlon και o Σύλλογος Γιογκικής Μελέτης και Πρακτικής έχει την Μεγάλη Τιμή να διοργανώσει ένα τριήμερο Workshop στην Πάτρα, έχοντας σαν προσκεκλημένο, έναν από τους μεγάλους δασκάλους αυτή τη στιγμή της Ινδίας, τον Dr. Jitendra Das. 

Ο Dr. Jitendra Das είναι ο Guruji της Patanjali Yoga Foundation που είναι το Αρχαίο Σύστημα της Hatha Yoga. Έχει ένα από τα πιο ωραία άσραμς στο Rishikesh της Ινδίας και χιλιάδες μαθητές σε όλο τον κόσμο. 

Μαζί του θα διδάξει το κομμάτι της Patanjali Surya Vinyasa Sadhana της Patanjali Yoga o S.K. Garudananda Senior Teacher της Παράδοσης.

Συνδιοργανωτές: Οι Δάσκαλοι της Γιόγκα Αστερία Γκρίλα και Αντωνακόπουλος Κωσταντίνος.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018
Απόγευμα 07 - 09.30 μ.μ. Hatha Yoga & Yoga Philosophy 

Σάββατο 19 Μαΐου 2018 
Πρωί 10 - 12.30 π.μ. Pranayama - Hatha Yoga – Yoga Therapy 
Απόγευμα 07 - 09.30 μ.μ. Pranayama - Hatha Yoga – Yoga Therapy 

Κυριακή 20 Μαΐου 2018
Πρωί 10 - 12.30 π.μ. Patanjali Surya Vinyasa Sadhana
Απόγευμα 07 - 9.30 π.μ. Pranayama - Hatha Yoga – Yoga Therapy 

Ο Dr. Jitendra Das σπούδασε Γιόγκα, Αγιουρβέδα, σανσκριτικά, Veda και συναφή θέματα κοντά σε μεγάλους δασκάλους στο Haridwar της Ινδίας. Το Haridwar είναι γνωστό σαν η «πόρτα για τον ουρανό», και προσελκύει πολλούς ασκητές και μάστερς της Γιόγκα και Αγιουρβέδα. Ο Dr. Jitendra Das ολοκλήρωσε το Β.Α. στα σανσκριτικά, Γιόγκα, Βεδική λογοτεχνία και φιλοσοφία, πήρε Μ.Α. στη γιόγκα και την επιστημονική έρευνα, και PhD στην Πατάντζαλι Γιόγκα και Αγιουρβέδα στο Gurukul Kangari University, Haridwar, Uttrakhand, Ινδία. Επίσης, ολοκλήρωσε MA στα σανσκριτικά στο Sampurnananda Sanskrita University, Varanasi.

Ο Dr. Das ταξίδευε, μελετούσε και ασκούνταν στη γιόγκα, σε όλη την Ινδία, σε Ashrams κοντά σε έμπειρους ασκητές. Μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο, αποφάσισε να μοιραστεί τη γνώση και την εμπειρία, που απέκτησε μέσα από την πρακτική του και από άλλες πηγές. Ως εκ τούτου, δημιούργησε ένα μικρό μέρος στο Rishikesh που είναι ανοικτό σε Ανατολίτες και Δυτικούς αναζητητές της γιόγκα και της πνευματικότητας. Μέχρι τώρα, αυτό το μέρος είναι γνωστό ως Patanjali International Yoga Foundation (PIYF), και είναι πιστοποιημένο από την Ινδική κυβέρνηση και την Yoga Alliance International. O Dr. Das διδάσκει και κάνει πρακτική Yogasana, Pranayama, bandha, Mantra, Mudra, διαλογισμό, καθαρισμούς Kriyas, Αγιουρβέδα και Vedic chanting, στο Rishikesh και δίνει διαλέξεις, εργαστήρια και σεμινάρια σε όλο τον κόσμο.

Ο Dr Jitendra Das έχει αναλάβει να διδάσκει το Ancient Style of Hatha Yoga (Patanjali system) και Αγιουρβέδα, σε εργαστήρια και μαθήματα σε διεθνές επίπεδο, καθώς και να προσφέρει 200 ώρες Yoga Teacher Training Course (ΥΤΤ), Yoga-Therapy και Ayurveda Course (YTAC), Γιόγκα και Διαλογισμός – κατά την διάρκεια εκπαιδεύσεων στο Rishikesh της Ινδίας. Αποκαλεί το είδος της Γιόγκα που διδάσκει "Ancient Style of Hatha Yoga", που σημαίνει ότι είναι η πραγματική μορφή της γιόγκα από την πηγή του Αρχαίου Σοφού Πατάντζαλι.

Ο Spyros Kapnias Garudananda διδάσκει Γιόγκα 20 χρόνια, είναι κάτοχος 500 ωρών TTC από την Patanjali Yoga Foundation, Senior Teacher της Παράδοσης και συμμετέχει δυο φορές τον χρόνο σαν Δάσκαλος στις εκπαιδεύσεις που γίνονται στο κέντρο του Συστήματος στο Rishikesh India.

Θα δοθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης αναγνωρισμένα παγκοσμίως από την Yoga Alliance - YACEP.

Πρόωρη κράτηση πριν την 13η Μαΐου 2018 20% έκπτωση. Λόγω χώρου οι θέσεις θα είναι περιορισμένες.

Για κλείσιμο θέσεων επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Fitathlon καθημερινά στα: 261 400 4797 - 6938080710