Για την απόφασή της, στο αγώνισμα του Survivor, να επιλέξει τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα. Η παίκτρια των Διασήμων ήταν έξαλλη με τους Μαχητές, που αφήνουν όποτε θέλουν τη Ροδάνθη εκτός παιχνιδιού, προκειμένου να αποκτήσουν προβάδισμα.

«Από τους τέσσερις άντρες ήθελα να αγωνιστώ με τον Νάσο. Γι’ αυτό κι έγινε αυτή η επιλογή. Η επιλογή μου αυτή, το να διαλέξω έναν άντρα, ήταν για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί το ήθελα από την αρχή του παιχνιδιού να γίνει αυτό, να μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία. Και δεύτερον, γιατί με έχει κουράσει να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου… Αυτό που κάνουν με τη Ροδάνθη κάθε φορά. Σε όποια της ταιριάζει, παίζει, δηλαδή σε 20 παιχνίδια από όλο το Survivor. Και σε όποια πίστα ξέρει ότι θα την αφήσουμε πίσω κάποια μέτρα, όταν είναι μεγάλη πίστα και έχει μεγάλο παρκούρ…

Επειδή έχουμε πλεονέκτημα σαν παίκτριες εγώ και η Μελίνα, πάλι σκαρφίστηκαν μια δικαιολογία, ότι δεν μπορεί να παίξει λόγω των φακών επαφής κλπ.. Απλά εμένα, όταν μου φέρονται έτσι και δεν παίζουν δίκαια, γιατί το ωραίο είναι να είμαστε όλοι ένας προς έναν και να μην υπάρχει κάποιος φόβος. Για να τους τη “σπάσω” και γιατί ήθελα να τους δείξω ότι δεν φοβόμαστε καμία άλλη αντίπαλο και ότι επιλέγω άντρα…», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.


Βίντεο: zappit