Είναι η πιο ωραία εποχή για έξοδο στο κέντρο της πόλης!

Παρότι πολλοί στρέφουν το βλέμμα τους προς... θάλασσα μεριά, υπάρχουν μέρη που θα φιλοξενήσουν εσάς και την παρέα σας στον "πυρήνα" της Αχαϊκής πρωτεύουσας, είτε είναι μια απλή καθημερινή είτε Σαββατόβραδο.

Αν τώρα θέλετε κάτι νέο και φρέσκο που να ξεφεύγει από τα καθιερωμένα δεν έχετε παρά να κάνετε μια "στάση" στο Βaraki, στο νέο στέκι της Ηφαίστου το οποίο άνοιξε τις πόρτες του επίσημα την Πέμπτη (17/05).


Ο νέος χώρος του πιο in πεζόδρομου της πόλης γέμισε με θαμώνες που με τα «καθαρά» τους χαμόγελα έβαλαν τα καλά τους, για να διασκεδάσουν σε ένα μέρος με ιδιαίτερη αισθητική που αποπνέει ταυτόχρονα πολυτέλεια και φινέτσα.

Το Baraki διαθέτει όλους τους τύπους ποτών, όπως κρασί, τσίπουρο, κοκτέιλ, μπύρα αλλά και πεντανόστιμους μεζέδες με βιολογικά υλικά, έχοντας ως βάση την Ελληνική και την μεσογειακή κουζίνα.


Με ένα μεγάλο ατού που έχει να κάνει με την γεωγραφική του θέση, σε ένα πέρασμα που τα τελευταία χρόνια μπορεί να συγκριθεί κάλλιστα με την "Πλάκα" της Αθήνας, το Baraki ήρθε για να κάνει εμάς και τους φίλους μας να νιώσουμε όμορφα και ξέγνοιαστα, μέσα από βραδιές που αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες να συζητηθούν ευχάριστα.

Δείτε φωτογραφίες από το opening: