Πιο πartυ πεθαίνεις; Κρίνοντας από το τρέιλερ της παράστασης που πρόκειται να ανεβάσει η ομάδα θεάτρου του τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πάτρας, ίσως. Είναι αρκετά πιθανό.

Πρόκειται για μια παράσταση που σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει, ανεβαίνει από σπουδαστές του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, από παιδιά δηλαδή που όχι μόνο αγαπούν το θέατρο, αλλά σπουδάζουν την επιστήμη του, την θεατρολογία.

Ένα μάθημα που θα πρέπει κάποια στιγμή να καθιερωθεί και στα δημόσια σχολεία, ως βασικό στοιχείο της σχολικής εκπαίδευσης. Τέλος πάντων. Εμείς για πάρτι είπαμε να μιλήσουμε.

Η ομάδα αυτή  έχοντας φτιαχτεί από σπουδαστές του τμήματος έχει πίσω της πέντε περίπου χρόνια ζωής (το 2013 δημιουργήθηκε) και από την στιγμή που ιδρύθηκε, σύμφωνα πάλι με αυτά που έχουμε μάθει, είναι αρκετά δραστήρια.

Η ομάδα ανεβάσει λοιπόν την παράσταση "Πιο Πartυ πεθαίνεις" από τις 19 με 23 Μαΐου στο ανοικτό θέατρο των Χημικών Μηχανικών, πάντα στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Το κείμενο της πρόσκλησης είναι εξίσου σπαραριστό και σου κινεί το ενδιαφέρον: “Φτιάχνουμε μαλλιά, παλτά και την εστίαση της κάμερας και ερχόμαστε 19 με 23 Μαΐου στο ανοικτό θέατρο των Χημικών Μηχανικών.

Εσείς μην ξεχνάτε να κάνετε κράτηση με μήνυμα στη σελίδα μας Ομάδα Θεάτρου - Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πάτρας και γρήγορα τρέξτε να ραφτείτε για το πάρτυ”.

Δείτε το τρέιλερ:


Πιο πartυ πεθαίνεις (trailer) Ομάδα Θεάτρου - Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πάτρας