Αρκετά καλό παιχνίδι έγινε στις Σέρρες στον αγώνα που έδωσε η Παναχαϊκή, στην τελευταία της για φέτος "έξοδο" στο πλαίσιο της κούρσας της football league.

Η Πατρινή ομάδα ήρθε ισοπαλία με τον Πανσερραίκό στον οποίο και δεν χαρίστηκε ούτε μια στιγμή παρόλοι που οι γηπεδούχοι στην προσπάθεια τους για να να αποφύγουν τον υποβιβασμό καίγονταν για βαθμούς.

Η Παναχαϊκή τους έπαιξε στα ίσα και πήρε τον έναν βαθμό, έστω και με δέκα παίκτες αφού έπαιζε από το 42' της αναμέτρησης χωρίς τον Αποστολόπουλο που αποβλήθηκε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19 με τον Πέτρου για να ισοφαρίσει στο 37' ο Κυνηγόπουλος για την Παναχαϊκή, κάνοντας το 1-1.

Στην επανάληψη οι Σέρρες πίεσαν για τη νίκη, ενώ έχασαν και πέναλτι στο 93΄με τον Κρητικό. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες και την Παναχαϊκή να δείχνει ότι δεν χαρίζεται πλέον σε κανένα.

Με τον βαθμό αυτό εξασφάλισε την τρίτη θέση στην τελική βαθμολογία, χωρίς όμως να έχει πολλές ελπίδες πλέον για την άνοδο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις Σέρρες ταξίδεψαν για ακόμα μία φορά ορισμένοι ηρωικοί φίλαθλοι της Παναχαϊκής, αψηφώντας τα χιλιόμετρα και την κούραση, οι οποίοι και στο τέλος του ματς αποθεώθηκαν από τους παίκτες της ομάδας.

Πανσερραϊκός (Στοΐλας): Πολίτης, Σιακκάς (46' Ρούσος), Τσελεπίδης, Ποζτζίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής (78' Στέβιτς), Κρητικός, Πέτρου (68' Πόζογλου), Δούμτσιος, Ν’ Γκονγκ

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Πολίμος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Αργυρόπουλος (58' Μωραίτης), Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος (83' Κωνσταντακόπουλος), Πολύχρονης, Αντωνακόπουλος (64' Ντάσιος), Κυνηγόπουλος. 


(Οι φωτογραφίες είναι από τις Σέρρες και από την σελίδα Κόκκινο Μαύρο που ταξίδεψε έως εκεί).