Το εστιατόριο "Sushi bar & Noodles aya" που λειτουργεί την τελευταία πενταετία στο κέντρο της πόλης μας και συγκεκριμένα στη πλατεία Υψηλών Αλωνίων προσφέρει ασιατική κουζίνα σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, με μινιμαλιστικό χαρακτήρα και λιτές γραμμές που κυριαρχεί το ξύλινο στοιχείο.

Με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του το διακριτικό σέρβις και μέσα από 75 εξαιρετικές γεύσεις καλύπτει όλο το φάσμα της γαστρονομίας της Άπω Ανατολής (κινεζική, βιετναμέζικη, ιαπωνική και πολυνησιακή κουζίνα), ενώ τα πιάτα είναι εξευρωπαϊσμένα, χωρίς να χάνουν το χαρακτήρα τους.


Οι master sushi chef θα σας μυήσουν στο αυθεντικό σούσι, θα δοκιμάσετε λαχταριστά πιάτα noodles, γλυκόξινο χοιρινό και κοτόπουλο, τραγανή πάπια Πεκίνου, γευστικές σούπες, ρύζι στο wok αλλά και κοτόπουλο τεργιάκη με τη μυστική συνταγή του Ασιάτη chef Amin Ryazan.

Φυσικά δεν λείπουν οι εκλεκτές οινικές επιλογές και τα υπέροχα παραδοσιακά γλυκά για το τέλος.

Το εστιατόριο διαθέτει δύο εξωτερικούς χώρους, στη είσοδο του μαγαζιού αλλά και στην πλατεία όπου κυριαρχεί το φυσικό στοιχείο.


Η απόλαυση όμως διατίθεται και στο χώρο σας μέσω της διανομής κατ' οίκον (για παραγγελίες delivery τηλεφωνικά στο 2610362360 και μέσω Ίντερνετ στην ιστοσελίδα του καταστήματος).

Η κουζίνα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 12:00 το πρωί έως τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα και σας περιμένει για μια απολαυστική εμπειρία, μέσα από αυθεντικό, φανταστικό φαγητό, φτιαγμένο από τα πιο φρέσκα υλικά σε λογικές τιμές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα σας κάνει να χαμογελάσετε...



Η ιδιοκτήτρια Ψιλοπαναγιώτη Πέννυ με τον επιχειρηματία Μπαρδή Μάρκο