Ο κατά πολλούς κορυφαίος ράπερ της ελληνικής χιπ χοπ μουσικής σκηνής, έκανε μία μοναδική εμφάνιση στο πιο εναλλακτικό μαγαζί της Πάτρας, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του και βάζοντας φωτιά με τους στίχους και την μουσική του, τη νύχτα της Δευτέρας.

Η εμφάνιση του ξεχωριστού αυτού καλλιτέχνη που λέγεται Ν.Ο.Ε. στο ένα και μοναδικό Mods Club, στον πεζόδρομο της Ηφαίστου της Πάτρας, έφερε έναν εκρηκτικό συνδυασμό, στο τελευταίο Death Trap πάρτι του φετινού χειμώνα, που περίμενε πως και πως αρκετός κόσμος.

Τόσο αυτοί που λατρεύουν την χιπ χοπ μουσική και γνωρίσουν καλλιτεχνική αξία του Ν.Ο.Ε. (Νόημα. Όραμα. Εξέλιξη.) όσο και αυτοί που έχουν αγαπήσει τα events του Mod's, θέλοντας να κλείσουν τη σεζόν με ένα τρόπο που θα έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένος στις καρδιές τους.

Όπως και έγινε. N.O.E. και Mod's ήταν ένα σμίξιμο, έτσι και αλλιώς, από μόνο του ξεχωριστό και μέσα από την εξέλιξη της βραδιάς, οι προσδοκίες όλων δικαιώθηκαν.N.O.E. at Mods Club 14-05-18

Ο Ν.Ο.Ε. ένας μουσικός που τον διακρίνει μια μοναδικότητα στη γραφή, στην ερμηνεία και στη σύνθεση, έδωσε για ακόμα μία φορά τα "ρέστα" του, δείχνοντας με μοναδικό τρόπο ότι κατέχει όσο κανείς την τέχνη της ρίμας και της εκτέλεσης της στο μικρόφωνο.

Ο ξεχωριστός αυτός καλλιτέχνης, έξω από νόρμες, φόρμουλες και κανόνες και έχοντας ως όπλο του την φαντασία και την οπτική πάνω στη μουσική του, έδειξε γιατί αποτελεί μια "σχολή" από μόνος του και θεωρείται ο κορυφαίος και πιο δραστήριος MC των τελευταίων ετών.

Λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ έδωσε ένα μοναδικό show πάνω στη χιπ χοπ και στη ραπ μουσική, σε ένα γεμάτο από κόσμο Mod's, μπροστά σε ένα κοινό που στο τέλος της βραδιάς τον αποθέωσε. Δικαιωματικά. Γιατί και ο ίδιος το είχε απογειώσει. 

Βλέπετε ενΝΟΕίται ότι όλα στη βραδιά κύλησαν υπέροχα!