Το Celebrity Travel, αφήνει τη ρομαντική Βενετία και πετάει στον επόμενο προορισμό του.

Την Πέμπτη 17 Μαΐου, στις 00.45, στον ΑΝΤ1, θα παρακολουθήσουμε τις νέες περιπέτειες του “Mr. Travel”, παρέα με την καλεσμένη του, Αποστολία Ζώη, στην Καρταχένα της Κολομβίας. Μία πόλη γεμάτη ζωντάνια, ρυθμό, μουσική που συνδυάζει όσο καμία το παλιό με το καινούριο.

Ο Νίκος Κοκλώνης ξεναγεί την Αποστολία Ζώη στο στολίδι της Κολομβίας, με τα πανέμορφα μουσεία, τα υπέροχα αποικιακά κτίρια, τους φιλικούς ανθρώπους της, την έντονη νυχτερινή ζωή και τα πιο ρομαντικά ηλιοβασιλέματα με θέα τη θάλασσα της Καραϊβικής.

To Celebrity Travel πηγαίνει εκεί που άλλη τηλεοπτική ελληνική εκπομπή, δεν έχει πλησιάσει μέχρι στιγμής... στην εγκαταλελειμμένη βίλλα του Πάμπλο Εσκομπάρ, του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών στο Ροζάριο Άιλαντ. Ακόμη, ο Νίκος και η Αποστολία μας δείχνουν το σπίτι - μουσείο του σπουδαίου Κολομβιανού συγγραφέα, βραβευμένου με Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας, Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκεζ, επισκέπτονται το πανέμορφο ιστορικό κέντρο της πόλης, την πλατεία De la Trinidad και τη γραφική συνοικία της Getsemani.

Ταξιδεύουν με σκάφος σε τροπικές καταγάλανες παραλίες και διανυκτερεύουν σε πολυτελή καμπάνες δίπλα στη θάλασσα.

Πίνουν πίνα κολάντα στο πασίγνωστο Café Del Mar και απολαμβάνουν τη θέα της πόλης. Χορεύουν και τραγουδούν σε λάτιν ρυθμούς με νεανικές μπάντες και «χορευτές του δρόμου» στα γεμάτα κόσμο σοκάκια, με συγκροτήματα, μουσικούς, αλογάμαξες και πλήθος από εστιατόρια και μπαράκια.

Ανεβαίνουν στο μικρότερο ενεργό ηφαίστειο της χώρας “El Totumo”, ύψους 15 μέτρων από την επιφάνεια της γης, αλλά και με βάθος κρατήρα 2000 χιλιάδων μέτρων! Βουτούν στην πυκνή και θερμή λάσπη του και επωφελούνται από τις ευεργετικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.

Και όπως απολαμβάνουν με όλες τους τις αισθήσεις το ταξίδι τους στην έντονη Καρταχένα, η Αποστολία μας αποκαλύπτει το μυστικό που την έκανε να κερδίσει στο Nomads , τα ερωτικά της, την καινούρια της δουλειά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την απώλεια των γονιών της.