H Έλενα Ασημακοπούλου λίγες μόλις ημέρες πριν το θρησκευτικό της γάμο με τον Bruno Cirillo μιλά σε συνέντευξη της και αποκαλύπει γιατί η πεθερά της τον πρώτο καιρό δεν την εμπιστευόταν.

Οι γονείς σου, Bruno, χάρηκαν με το γάμο; Στην Ιταλία παίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο στην Ελλάδα;

«Φυσικά και χάρηκαν. Θα έρθουν όλοι μου οι συγγενείς. Η μητέρα μου δεν είναι η κλασική μητέρα που ήθελε να παντρευτώ από μικρός και να κάνω οικογένεια, όμως είναι πολύ ευτυχισμένη»

Ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση όταν γνώρισε την Έλενα; Ελληνίδα μοντέλο, σε μικρή ηλικία, που θα της έπαιρνε το γιο;

Β.: «Στην Ιταλία είναι λίγο διαφορετικά. Έχουν πιο παλιά μυαλά. Οι πεθερές τις «ξεψαχνίζουν» τις νύφες. Όταν πρωτοήρθε η Έλενα να γνωρίσει την οικογένειά μου, ανησυχούσα πολύ πώς θα τη δεχτεί η μητέρα μου»

Ε.: «Ήρθε να με πάρει από το αεροδρόμιο μαζί με τον αδελφό του και μου έκαναν μάθημα στο δρόμο. Η πεθερά μου έχει αυστηρό ύφος, όλοι με περίμεναν στην είσοδο και η μαμά του ήταν στην κουζίνα και μαγείρευε. Είναι επιφυλακτικός άνθρωπος, πέρασαν πολλά χρόνια για να μου δείξει την αγάπη της. Πλέον όμως είμαστε τέλεια. Άργησε να ανοιχτεί και να με εμπιστευτεί. Πίστευε ότι θέλω να περάσω το χρόνο μου με το γιο της και πως μετά θα τον αφήσω»

Β.: «Είχε «καεί» στο παρελθόν για αυτό», είπαν στο περιοδικό People.