Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τους δημοσιογράφους και μίλησε για την τηλεθέαση του Nomads και του The Wall αλλά και για το Game of Love, το οποίο δεν θα παρουσίαζε.

«Παρουσιάμε το Nomads μέχρι τον Δεκέμβριο ανταγωνιστικά. Έκανε 26% μέσο όρο prime time, ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία, αν και κάποιοι προσπάθησαν να το μειώσουν λίγο αυτό. Το 25,7% που έκανε μέσο όρο, νομίζω ήταν ένα πολύ καλό νούμερο. Τώρα επιστρέφουμε με το The Wall. Νομίζω ότι πάλι δίνουμε ορμή και ζωντάνια. Πάμε για το καλύτερο και να κερδίσει και ο κόσμος πάρα πολλά χρήματα. Αν όλα πάνε καλά, λογικά θα συνεχιστεί και του χρόνου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει.

Επειδή με ξαναρώτησαν τα παιδιά και θεωρώ ότι αυτές οι συζητήσεις θέλουν αρκετή ώρα για να τις σχολιάσουμε, αυτά τα παιχνίδια γίνονται εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρώπη και πολύ πιο σκληρά από αυτά που βλέπουμε εμείς εδώ, σε όλα υπάρχει ένα μέτρο. Δεν θα το παρουσίαζα γιατί δεν μου αρέσει να το παρουσιάζω. Δεν έχω κάτι να πω εγώ εκεί πέρα μέσα».


Βίντεο: zappit