Μίλα μου για ραπ; Εμείς, τι να σας πούμε; Δεν πρόκειται να σας πούμε κάτι για το θέμα.

Αυτός όμως που σίγουρα μας τα λέει καλά και με το νέο του τραγούδι αποδεικνύει ότι γνωρίζει καλά από ραπ, είναι ο Πατρινός ράπερ της ομάδας των Βουντού, NekNine.

Ο ΝekNine ανέβασε το νέο του single με ακριβώς αυτόν τον τίτλο, “Μίλα μου για ραπ”, σε μια δουλειά αξιέπαινη με τον καλλιτέχνη να αποδεικνύει πλέον ότι έχει συγκροτήσει το δικό του ύφος ως μουσικός, κινούμενος πάντα στο είδος που λατρεύει.

Πέρα από το τραγούδι, αυτό που ξεχωρίζει στην όλη προσπάθεια που έχει γίνει, είναι το βίντεο που συνοδεύει το “Μίλα μου για ραπ” το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Πατρινός Griseldo Ndoka.

Το βίντεο δίνει στην μουσική και στους στίχους του NekNine, κίνηση χρώμα και εικόνες, με λήψεις που έχουν γυριστεί σε διάφορα σημεία της Πάτρας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τραγούδι κυκλοφορεί από την BoyNtoy Records.

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια. Ας αφήσουμε τον NekNine να μας μιλήσει για ραπ και να μας "ταξιδέψουν" οι ρίμες του, μαζί με τις εικόνες, τις στιγμές και τα χρώματα που αποτυπώνονται στο βίντεο κλιπ του single.


NekNine - Μίλα μου για Ραπ ( Official Music Video )