Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής. Ο Σάκης Τανιμανίδης κράτησε μέσα στο Συμβούλιο του Νησιού τους δύο καλύτερους παίκτες, τον Ηλία Γκότση και την Κατερίνα Δαλάκα, και τους ζήτησε να δημιουργήσουν ο καθένας την ομάδα του από την αρχή. Στο τέλος της διαδικασίας τίποτα δεν ήταν ίδιο.

Στην πρώτη τους επιλογή, οι δύο αρχηγοί έπρεπε να επιλέξουν έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα. Ο Ηλίας Γκότσης ξεκίνησε πρώτος και επέλεξε την Εύη Σαλταφερίδου. Δεν μπορέσαμε να κατανοήσουμε την έκπληξη στο πρόσωπό του, όταν η Κατερίνα Δαλάκα ως «απάντηση» πήρε από τους Μαχητές την Μελίνα Μεταξά. Για την Κατερίνα ήταν η λογική συνέχεια, καθώς μόλις είχε χάσει μια δυνατή παίκτρια.

Όταν οι δύο παίκτριες μπήκαν στο Συμβούλιο, τους περίμενε μια απίστευτη ψυχρολουσία. Η Μελίνα Μεταξά νόμιζε ότι της έκανε πλάκα ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο διάλογός τους ήταν ο εξής:

Μελίνα σε ποια ομάδα νομίζεις ότι θα καταλήξεις;
Στους Μαχητές.
Ωραία. Μελίνα μπορείς να καθίσεις δίπλα στην Κατερίνα, στην καινούρια σου ομάδα.
Στ’ αλήθεια ή μας κάνεις πλάκα;
Δεν σας κάνω πλάκα.
Στη συνέχεια η Μελίνα Μεταξά είπε για την Κατερίνα Δαλάκα πως: «Τώρα είναι η μεγάλη μου συναθλήτρια, είμαστε στην ίδια ομάδα, οπότε θα παλεύουμε για την ίδια ομάδα». Για τον Ηλία Γκότση τόνισε ότι: «Θα μπορεί να είναι καλύτερός μου φίλος στην παραλία, απλά στα αγωνίσματα θα είμαστε αντίπαλοι». Έκτοτε και σε όλη τη διάρκεια του Συμβουλίου, η Μελίνα δεν χαμογέλασε ξανά.


Βίντεο: zappit