Νίκη με ανατροπή κατάφερε να πετύχει η Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής που έγινε για το πρωτάθλημα της Football league, στο γήπεδο της Αγυιάς, στην Πάτρα, το απόγευμα της Κυριακής.

Η Πατρινή ομάδα κέρδισε την Σπάρτη με 2-1, σε έναν αγώνα που είχε τον επιθετικό μονόλογο, χάνοντας δεκάδες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα και να πάρει μια πιο άνετη και πανηγυρική νίκη.

Παρόλα αυτά η ομάδα της Σπάρτης που ζητούσε βαθμό ή βαθμούς από τον αγώνα στην Πάτρα, ήταν αυτή που προηγήθηκε, στο α' μέρος, κάνοντας στο 44΄το 0-1 με τον γνωστό σε όλους μας Φουρτάδο.

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61' με τον Μωραϊτη και μετά από λίγα λεπτά να κάνει την ανατροπή, γράφοντας 2-1 με τον Μουστακόπουλο.

Η Παναχαϊκή δεν θα έχανε με τίποτα αυτό το παιχνίδι και έτσι με μία εμφάνιση που σίγουρα άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της που πήγαν για ακόμα μία φορά στο γήπεδο για τη παρακολουθήσουν, πήρε το "τρίποντο". 

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν ο Μουστακόπουλος και ο Πλέγας. Πλέον η κοκκινόμαυρη ομάδα θέλει ακόμα έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση και να εξαντλήσει τα λιγοστά περιθώρια που υπάρχουν για την άνοδο.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος (67’ Πολυχρόνης), Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Πολίμος, Πλέγας, Μουστακόπουλος, Φωτάκης, Μασούρας (59’ Αποστολόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης (81’ Αντωνακόπουλος)

Σπάρτη (Στεφανίδης): Μακρυνιώτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Νιάρος, Σάββα, Δοδοντσάκης (58’ Βοζνακίδης), Γραίκος (73’ Δεινόπαπας), Καζβιρόπουλος (46’ Μουζακίτης), Φουρτάδο, Γουόρντεν.