«Παραμύθι μέσα στην πραγματικότητα ή πραγματικότητα μέσα στο παραμύθι;» είναι το ερώτημα που εγείρεται στους θεατές, παρακολουθώντας την ταινία αυτή. Ίσως κάτι και από τα δύο.

Η Μπεθ είναι σύζυγος, μητέρα, συγγραφέας, κόρη, αδελφή. Μα πρωτίστως είναι ένα τρομαγμένο κορίτσι που συνεχώς επιστρέφει στα χρόνια εκείνα, στις στιγμές της εφηβείας, στο σπίτι με τις κούκλες.

Εκεί, που το παλιό βανακι σταματάει και συμβαίνουν πράγματα που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας. Εκεί, που ζούσε με την μητέρα και την αδελφή της. Πριν έρθουν εκείνοι.

Μια ταινία που θυμίζει παραμύθι, με χαρακτήρες και με συμβολισμούς.


Είτε επρόκειτο για φανταστικά στοιχεία στον νου της πρωταγωνίστριας, είτε για βιώματα, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πόσα εκφράζονται πίσω από τις συμπεριφορές των χαρακτήρων.

Σκηνοθετημένο με έμφαση στη λεπτομέρεια, με ρούχα και κοστούμια από μυθιστόρημα τρόμου -όπως άλλωστε απαιτούσε η περίσταση-μερικές βασικές ανατροπές και ηχητικά εφε που κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον, πρόκειται για μια ιστορία πρωτότυπη και ακρως τρομακτικη.

Σκηνοθεσια: Pascal Laugier
Kειμενο: Pascal Laugier
Πρωταγωνιστες: Crystal Reed, Mylene Farmer, Anastasia Phillips, Emilia Jones, Taylor Hickson, Kevin Power, Rob Archer, Mariam Bernstein
Χωρα παραγωγης: ΗΠΑ
Χρωμα παραγωγης: Εγχρωμο
Ειδος: Τρομου
Διαρκεια: 91 min.



ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ (GHOSTLAND) - TRAILER (GREEK SUBS)