"Πίστα" του Survivor θυμίζει το πεζοδρόμιο του δρόμου της Κανακάρη, ενός έργου που μόλις έχει ολοκληρωθεί και πρόκειται να αποτελέσει (εφόσον τελικά ισχύσει η αντιδρόμηση), την κύρια έξοδο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κάτοικος της οδού και μέλος της συντονιστικής επιτροπής των πολιτών, Κώστας Πλέσσας, στην σελίδα "Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται", το έργο της Κανακάρη χαρακτηρίζεται από τις κακοτεχνίες του, τις τσαπατσουλιές και την προχειρότητα του.

Το πεζοδρόμιο όπως έχει κατασκευαστεί, αποδεικνύει την παραπάνω διαπίστωση, με τον ίδιο να τονίζει: "Στην πρώτη φωτογραφία είναι εμφανές ότι και το πεζοδρόμιο είναι στενό και οι κολόνες δεν είναι ευθυγραμμισμένες. Κάθε κολόνα είναι στερεωμένη με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετικό σημείο.

Η πρώτη είναι επίπεδη. Η δεύτερη εξέχει και όλη η βάση έξω είναι στη μέση του πεζοδρομίου, ενώ μαζί με αυτό εξέχουν επικίνδυνα οι βίδες.

Η τρίτη είναι πιο μέσα χωμένη αλλά οι βίδες εξέχουν πονηρά και χαμηλά. Ποια μάνα με καροτσάκι παιδικό; Ποιος ΑΜΕΑ; Ποιος ηλικιωμένος; Ποιο μικρό παιδί; Ποιος απλός άνθρωπος; Μάλλον πιστά του Survivor έχουν κάνει... Για να λιγοστεύουν όσοι αντιδρούμε...".