Σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion show της Ευρώπης, στις μαγευτικές Κάννες της Γαλλίας, βρίσκεται αυτές τις μέρες η πανέμορφη Αιγιώτισσα Σταρ Ελλάς 2017, Μαρία Ψηλού.

Η Μαρία Ψηλού βρίσκεται στις Κάννες για το Tiffany's Red Carpet Week Cannes Fashion Show που ξεκινά στις 15 Μαϊού και που αποτελεί ένα event στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν οριστεί για το 71st Cannes Film Festival.

To show θα πραγματοποιηθεί στο InterContinental Carlton Cannes και πρόκειται να πάρουν μέρος σε αυτό ορισμένοι από τους πιο ανερχόμενους σχεδιαστές μόδας του κόσμου, προερχόμενοι από διάφορα μέρη, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται και τα πιο κορυφαία ονόματα της πασαρέλας.

Η Μαρία Ψηλού βρίσκεται σε αυτό το φεστιβάλ που ουσιαστικά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας μόδας και όχι μόνο, ζώντας έτσι μια συναρπαστική και μοναδική εμπειρία ζωής που ασφαλώς θα την βοηθήσει στην καριέρα της.

Άλλωστε, η ίδια, μοιάζει να είναι πιο λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ. Της πάνε οι Κάννες και δείχνει να απολαμβάνει και να χαίρεται την παρουσία της εκεί. Και εδώ που τα λέμε καλά κάνει.