NEWS | 7: Καθημερινά - 41: Μαγειρική

Μους μπανάνα με γάλα καρύδας

Thu, 17 May 2018 08:00:00 +0300 08:00 Patras Events logo

Πώς θα την ετοιμάσετε

Υλικά 

500γρ. μπανάνες καθαρισμένες (ζυγισμένες χωρίς το φλούδι)
50γρ ζάχαρη άχνη
2 κουταλάκια του γλυκού ζελατίνη σε σκόνη
300γρ γάλα καρύδας
Αν θέλετε λίγη κανέλλα

Εκτέλεση 

Πολτοποιούμε τις μπανάνες στο μπλέντερ και προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη (και αν επιθυμούμε και την κανέλλα) για να ομογενοποιηθεί το μίγμα μας. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζελατίνη την οποία έχουμε αναμίξει με 50 γρ από το γάλα καρύδας το οποίο το έχουμε προηγουμένως ζεστάνει χωρίς να το βράσουμε. Ανακατεύουμε καλά και μετά προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα καρύδας το οποίο θέλουμε να είναι πολύ παγωμένο από το ψυγείο. Αναμιγνύουμε καλά και στη συνέχεια μοιράζουμε σε ατομικά μπολ. Παγώνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες και σερβίρουμε με κομμάτια μπανάνας, κομματάκια σοκολάτας ή με σπασμένα φουντούκια.

Πηγή: neadiatrofis.gr


Σχετικά άρθρα

ΑΡΧΗ

loader