Το φετινό Pick Πάτρας που ετοιμάζεται από τώρα για να γίνει το Σεπτέμβριο, πρόκειται να έχει μια ιδιαιτερότητα. Κλείνει πλέον δέκα χρόνια. Τι σημαίνει αυτό;

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος που θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου, με τους κορυφαίους οδηγούς κάρτ να καταφτάνουν για να πάρουν μέρος τους αγώνες που θα γίνουν, θα περιλαμβάνει και ένα ακόμα δεκαήμερο εκδηλώσεων, στο πλαίσιο μιας μεγάλης γιορτής.

Εκδηλώσεις σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τα πάντα και θα ξεκινούν από τις 22 του μήνα για να κορυφωθούν το τελευταίο διήμερο του Σεμπτεμβρίου με τους αγώνες κάρτ που αναμένεται για ακόμα μία χρονιά να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να φέρουν δεκάδες επισκέπτες στην Πάτρα.

Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή που θα γίνει στο κέντρο της Πάτρας όλες αυτές τις ημέρες με εκθέσεις, ημερίδες, ομιλίες, συναυλίες και διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα έχουν ως σκοπό να αναδείξουν τα δέκα αυτά χρόνια του Pick το οποίο πλέον έχει γίνει θεσμός και αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι στο βιβλίο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Δείτε το τρέιλερ: 


Pick Presentation