Μέσα στο επόμενο διάστημα, πρόκειται να τελεστεί η βάφτιση της κόρης της Φωτεινής Ψυχίδου και του Μπάμπη Στόκα. Μπορεί το πρώην ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια αλλά η αγάπη του για την μικρή Ιόλη παραμένει το ίδιο δυνατή. Η κόρη τους είναι σήμερα εννέα ετών και η γνωστή δημοσιογράφος απαντά στην Secret στο ποιος είναι ο λόγος που άργησε τόσο πολύ να βαφτίσει την μικρή Ιόλη.

“Για να μην παρεξηγηθώ δεν υπήρξε ποτέ θέμα για το αν η Ιόλη θα γίνει Χριστιανή Ορθόδοξη. Για μένα αυτό ήταν αυτονόητο, καθώς είμαι βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Η θρησκεία και η πίστη ήταν έννοιες που με γοήτευαν από μικρή ηλικία, γι’ αυτό και άλλωστε και επέλεξα να πάρω δεύτερο πτυχίο πάνω στην Θρησκειολογία, κάτι που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος. Το επιχείρημα ότι ένα αβάπτιστο παιδί αποτελεί έρμαιο του διαβόλου φαντάζει φαρισαϊσμός… Η ιδέα να έχουμε ένα μωρό φοβισμένο, με μάτια που τσούζουν από το κλάμα, να κοιμάται σε ένα καρότσι εξαντλημένο, και εμείς να χορεύουμε παρέα με τους συγγενείς τσάμικα και καλαματιανά από πάνω του φάνταζε πάντα στα μάτια μας ως ψυχοφθόρα διαδικασία τόσο για το βρέφος όσο και για εμάς τους ίδιους”.

Και συνεχίζει: “Θα γίνει η βάφτιση! Το ιδανικό για μένα θα ήταν να γίνει στο Βάστα της Αρκαδίας, που βρίσκεται και το εκκλησάκι. Ο Μπάμπης θα ήθελε στο Μοναστήρι της Παναγίας της Ελεήστριας στην Κορώνη και ο νονός της, που είναι και αδερφικός μου φίλος, στο μοναστήρι του Προφήτη Ιωήλ στην Καλαμάτα… Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει το καλοκαίρι. Η επιλογή είναι δική της!”