Με μεγάλη επιτυχία και πάρα πολλούς επισκέπτες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11 Μαΐου τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της φ.ο. καβάλας που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο των παλαιών δημοτικών λουτρών της. Οι φίλες και οι φίλοι της φωτογραφίας είχαν την ευκαιρία να δουν τις εξαιρετικές φωτογραφίες της ομάδας αλλά και να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με δύο από τα μέλη της ομάδας που έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια.

Συμμετέχουν αλφαβητικά τα μέλη:

Αλεξιάδου Άννα, Ασλανίδου Μηλίτσα, Βιολιτζή Γεωργία, Ευθυμιάδης Παντελής, Ζαπώνης Χρήστος, Ζούκα Αγγελική, Καμίλη Έλενα, Καροφυλλίδου Μαρία, Κονδυλίδου Αφροδίτη, Κουμουλίδης Ηλίας, Κωνσταντινίδου Κωνσταντίνα, Κωνσταντινίδου Μυρτώ, Μακρής Μάκης, Μιχαλακίδης Μιχάλης, Μπέζα Χριστίνα, Μπίτσα Αναστασία, Μπουντζουκλή Νίκη, Πεγγαράς Γιάννης, Τζελέπη Άννα, Τρυφωνόπουλος Γιάννης, Τσίλης Γιώργος, Τσιρίδης Λάζαρος, Τσουκαλάς Θάνος, Τυρολόγου Σώτη, Χάσπαρης Γιώργος.

Επιμέλεια: Στράτος Καλαφάτης.

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Μέρες Φωτογραφίας 2018» που πραγματοποιείται στην Πάτρα από 4 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018 με τη συνδιοργάνωση της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας «Ηδύφως» και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης - Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 2 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο: 10:00-15:00 και Τρίτη-Παρασκευή: 18:00-21:00.


Το Πρόγραμμα εκδηλώσεων του φεστιβάλ «Μέρες Φωτογραφίας» συνεχίζεται με τις εξής εκδηλώσεις:

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, Αγορά Αργύρη, 19:00.

“Φλερτάροντας με την αποτυχία” από τον Φωτογράφο Μιχάλη Πολιτόπουλο.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, Αγορά Αργύρη, 19:00.

“Η ευδαιμονία του τίποτα” από την Φωτορεπόρτερ και Photo coach Μάρω Κουρή.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, Δημοτική Πινακοθήκη, 19:00.

“Μια άλλη ζωή: Ανθρώπινες ροές/άγνωστες οδύσσειες” από τον Διευθυντή του Φωτογραφικού Μουσείου Θεσσαλονίκης Ηρακλή Παπαϊωάννου.

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, Αίθριο Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στις 20:00.

Τελετή λήξης Φεστιβάλ, Απονομές βραβείων και έκθεση φωτογραφιών του Φωτομαραθώνιου Πάτρας 2018.