Κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην συμβολή με την Φιλοποίμενος και αυτό γιατί κάτι το καινούργιο έρχεται.

Με προσωπικότητα το αγαπημένο Acera café Patras (στο Νο 134 της οδού) που μας απασχόλησε για τις «ιπτάμενες» συνήθειες  του και έγινε σημείο αναφοράς ως το πρώτο κατάστημα που κάνει delivery με drone… επεκτείνεται και έρχεται να στεγάσει ακριβώς δίπλα, όλους όσους λατρεύουν  το καλό φαγητό.

Η Πάτρα αποκτά έναν χώρο που συγχρονίζει το παλιό με το νέο αλλά και το μελλοντικό πρόσωπο της εστίασης δίνοντας προτεραιότητα στις καλές πρώτες ύλες και τις «ψαγμένες» γεύσεις.


Πρόκειται για ένα στέκι που έρχεται σε λίγο καιρό για να καλύψει το κενό της «καθημερινής» πολυτέλειας από το πρωί μέχρι το βράδυ με την γνωστή ποιότητα και εξυπηρέτηση του Acera που απλώνει τα τραπεζάκια του στην πολυσύχναστη περαντζάδα και δημιουργεί γεύσεις που φιλοδοξούν να γίνουν συνήθεια μας.

Η διακόσμηση του -όπως μάθαμε- θα βασιστεί στο «οικείο» feeling που νιώθει κανείς σπίτι του χωρίς να «κλοτσάει» της ιδιαίτερης ανθρωπογεωγραφίας στην πιάτσα της πόλης.

Η επέκταση ή καλύτερα εξ ολοκλήρου δημιουργία του χώρου, έρχεται να αποδείξει τον «θεματικό» χαρακτήρα του πεζόδρομου που κάποτε ήταν μόνο εμπορικός και μάλλον στα... αζήτητα!

Αναμονή για τα νεώτερα...