Ξεκίνησε τη φωτογραφία από χόμπι, όπως άλλωστε οι περισσότεροι.

Στην πορεία όμως το χόμπι αυτό εξελίχτηκε σε λατρεία. Ο 35χρονος Ηλίας Γεωργάκης - Κώστας (Ilias. geo. k) βρήκε στη φωτογραφία αυτό που αναζητούσε από μικρός. Τον προορισμό.

"Κάθε φωτογραφία για μένα πλέον είναι και ένας προορισμός και όλο αυτό έχει ξεκινήσει από την στιγμή που αγάπησα αυτή την τέχνη και άρχισα να ασχολούμαι μαζί της εντατικά", τονίζει ο ίδιος.

Ακολουθεί ένα "ταξίδι" που συνεχίζεται, χωρίς φυσικά να γνωρίζει που μπορεί να τον βγάλει και ας λέει ότι η κάθε φωτογραφία γι' αυτόν είναι ένας προορισμός. Αυτό είναι ίσως που τον μαγεύει. Μαγικό, άλλωστε, είναι και το συναίσθημα που νιώθει όταν το αποτέλεσμα τον δικαιώνει.

Πώς το εισπράττει όμως αυτό; "Όταν βγάζω μια φωτογραφία όμορφη και νιώθω ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, τότε αυτόματα μου αρέσει να την ανεβάζω στα social media για να μπορώ να την μοιράζομαι και με άλλο κόσμο που έχει την ίδια αγάπη για την φωτογραφία", τονίζει και προσθέτει:

"Με άτομα που ίσως νιώθουν το ίδιο με εμένα με ένα κλικ". Το αγαπημένο του πάντως θέμα είναι το ηλιοβασίλεμα και αυτό μπορεί εύκολα κάποιος να το διαπιστώσει μέσα από τις φωτογραφίες του αφού το αναδεικνύει με ένα τόσο υπέροχο τρόπο, απόλυτα φυσικό.

"Με τραβάνε τα ηλιοβασιλέματα της Πάτρας", μας λέει. "Τα χρώματα στον ουρανό, στην θάλασσα...". Και η Πάτρα είναι μία πόλη που προσφέρεται για έναν φωτογράφο που αγαπάει το χρώμα, τον ήλιο και το φως.

Τελικά κάπου εδώ ίσως να κρύβεται το μυστικό του. Γιατί δεν μπορεί κάποιο μυστικό έχει πάνω στην τέχνη του...