Σε δύο μεγάλες συναυλίες, την Πέμπη 7 Ιουνίου και την Παρασκευή 8 Ιουνίου, θα συναντήσει τους φίλους του ο Θάνος Μικρούτσικος.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης θα ανέβει στο Θέατρο Βράχων μαζί με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Μεράντζα, Κώστα Θωμαΐδη, Μανώλη Μητσιά, Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Χρήστο Θηβαίο, Γιάννη Κότσιρα, Μίλτο Πασχαλίδη, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη.

«Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εμένα η ζωή μου ήταν πάντα η μουσική, και αυτό περιέχει, πέραν της σύνθεσης, τις χιλιάδες συναυλίες που έχω κάνει και τη σχέση που δημιουργήθηκε με τον κόσμο, γι’ αυτό και ο τίτλος των δύο εμφανίσεων είναι “Όσοι περπάτησαν μαζί μου”», δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΒΗΜΑgazino.

Με τη σειρά της, η Χαρούλα Αλεξίου που είναι ένα από τα σημαντικά πρόσωπα της καριέρας του αλλά και της συναυλίας μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Θάνο της. «Τις πρόβες μας και την στιγμή που θα είσαι εσύ πάλι στο πιάνο κι εγώ μαζί σου!Σαν να μην πέρασε μια μέρα, Θάνο μου! Αργεί να έρθει ο Ιούνιος στους Βράχους», έγραψε ανάμεσα σε άλλα κοινοποιώντας μια φωτογραφία τους.