Κατάστημα καφέ, σε ένα από τα σημεία "φιλέτα" μιας εκ των μεγαλύτερων πλατειών του Αιγίου, είναι προς πώληση και ζητάει τον νέο του ιδιοκτήτη.

Το κατάστημα είναι εν λειτουργία και μάλιστα είναι ένα από τα καφέ εκείνα που συγκεντρώνει σημαντικούς τζίρους αφού έχει σταθερή πελατεία και έχει καταφέρει να δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια το δικό του κοινό.

Βρίσκεται στην πλατεία Αγία Λαύρας που αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη της όμορφης πόλης του Αιγίου, μιας πλατείας που θεωρείται ένα από τα στέκια της νεολαίας και όχι μόνο, και που ειδικότερα τους θερινούς μήνες έχει αρκετό κόσμο. Είναι, άλλωστε, η πλατεία αυτή η "καρδιά" του Αιγίου. 

Το μαγαζί αποτελεί μια ευκαιρία για κάποιον που έχει την όρεξη και την διάθεση για να ασχοληθεί με την εστίαση και τον καφέ, αφού δίνει την δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να το εξελίξει, κρατώντας όμως ταυτόχρονα τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την ποιότητα των υπηρεσιών του και την προσοχή που δίνεται στον πελάτη. Ταυτόχρονα έχει χαμηλά λειτουργικά έξοδα και αρκετά μικρό ενοίκιο. Η τιμή είναι προσιτή και συζητήσιμη. Γίνονται όμως δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6945 333865.