Η Πάτρα έχει μια παράδοση στην σκηνή του Schoolwave Festival, της μεγαλύτερης μουσικής συνάντησης μαθητών και φοιτητών που γίνεται κάθε χρόνο το καλοκαίρι, στην Αθήνα.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην είχε. Σε αυτή την πόλη υπάρχει μία υπόγεια μουσική κουλτούρα, εναλλακτικού τύπου που έχει γεννήσει όλα αυτά τα χρόνια δεκάδες μουσικές μπάντες που υπηρετούν ποικίλα είδη και κατευθύνσεις.

Αν λοιπόν η Πάτρα τα προηγούμενα χρόνια είχε την δική της φωνή στην σκηνή του Schoolwave Festival μέσα από τους Tourlou the Band, τους Absents, τους Desert Coyotes, τον Vasili Ralli, τους Dysfunktionals, φέτος θα έχει και πάλι την δική της εκπροσώπηση, σε αυτή την μεγάλη μουσική συνάντηση που πρόκειται να γίνει στο θέατρο Βράχων. 

H εκπροσώπηση της Πάτρας σε αυτό το φεστιβάλ θα είναι μία, όμως είναι σίγουρο, κρίνοντας από τις ακροάσεις, ότι θα κάνει αισθητή την παρουσία της και με το παραπάνω.

Μιλάμε φυσικά για τους Corrosive Influence οι οποίοι στις ακροάσεις που έγιναν επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή, αφού ξεχώρισαν για τον ήχο και την μουσική τους, αλλά και τον δυναμισμό στις εμφανίσεις τους.


Corrosive Influence - Society (Official Lyric Video)


Οι Corrosive Influence είναι μια trash metal μπάντα, ακολουθώντας ένα είδος μουσικής που διακρίνεται για την επιθετικότητα του ήχου του, τον γρήγορο ρυθμό, αλλά και την χρήση χαμηλών χορδών. 

Είναι μια φοιτητική μπάντα που έχει ζωή από το 2013 και που έχει γίνει γνωστή στους κύκλους της metal, κάνοντας live εμφανίσεις όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά και σε άλλες πόλεις.

Η μπάντα αποτελείται από τέσσερα μέλη, τον Γιώργο Μουστάκα (Lead Vocals/Rhythm Guitar), τον Νίκο Βουτσινά (Lead Guitar/Backing Vocals) και τον Λευτέρη Κολοκυθά (Bass), ενώ μαζί με τα παιδιά αυτά είναι και ο Δημήτρης Μπουζιώτης (drums). 

Έχει επιρροές από συγκροτήματα όπως τους Μetallica, τους Μachine Head, τους Μotorhead και τους Βlack Sabbath και τα έξι πλέον χρόνια από την στιγμή της δημιουργίας της έχει καταφέρει να "δέσει" την μουσική της, βγάζοντας πλέον πάνω στη σκηνή την δική της προσωπικότητα.

Κάτι που αναμένεται να δείξει στο Schoolwave Festival του 2018, στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο Βράχων, στις 6, 7 και 8 Ιουλίου.



Corrosive Influence - Jump In The Fire (Metallica Cover) Live @Memphis Rock Bar


Corrosive Influence - Repulsive Fear (Official Video)